Play ponuda

SAMO NA PLAY PREMIUMU / Britney je nakon 13 godina konačno slobodna izgovoriti istinu: Pogledajte dokumentarac - je li je otac zaštitio ili uništio?

Image
Foto: Profimedia

U nedjelju možete na PLAY Premiumu pogledati dokumentarac o suđenju Britney Spears

22.1.2023.
9:46
Profimedia
Play ponuda

Oslobođena kontroverznog nadzora svog oca Jamieja, pop zvijezda Britney Spears sada može govoriti što misli i to po prvi put u 13 godina.

Samo na RTL Premium

Je li Jamiejev status konzervatora bio čin ljubavi kako bi spasio svoju mentalno nestabilnu kćer? Ili je to bio nemilosrdni plan porobljavanja Britney kako bi se novac nastavio vrtjeti pogledajte uživo u nedjelju u 21:00 na PLAY Premiumu dokumentarac Jamie protiv Britney: Suđenje oca i kćeri na live kanalu TLC.

shimmer fallback
shimmer fallback

Težak život zbog oca

Skrbništvo koje je 13 godina kontroliralo život Britney Spears došlo je do kraja nakon što je sudac suspendirao njezina oca, a pop-zvijezda kasnije je rekla da je sada "na devetom nebu".

Nakon što se požalila da njezina obitelj nije učinila "nijednu prokletu stvar" da je zaštiti, rekla je da ih želi "tužiti" i pobrinuti se da njen otac bude optužen za "zlouporabu konzervatorske dužnosti". Također je ranije svjedočila da je prema dogovoru tretirana kao "trkaći konj".

Image
JAYDEN JE PROGOVORIO /

Sin Britney Spears otkrio zašto on i brat Sean nisu došli na njezino vjenčanje: 'Nije da nisam sretan zbog nje...'

Britney se nedavno osvrnula na svoju obitelj kazavši "Bog pomogao mojoj obitelji ako ikada budem pristala na intervju!".

Dokumentarac pogledajte uživo u nedjelju u 21:00.

shimmer fallback
shimmer fallback
Play ponuda
Play ponuda