Play ponuda

Nakon Nemoguće misije stiže u Ružu vjetrova

shimmer fallback

Nakon uloge u „Nemogućoj misiji“ i brojnih ponuda iz Hollywooda, Miraj Grbić se ipak odlučio za domaću produkciju.

29.7.2012.
13:08
Play ponuda

Miraj Grbić je ekipu „Ruže Vjetrova“ upoznao još prošle sezone preko supruge Marije Omaljev Grbić. Bio je na par sjajnih druženja, ali je prije glumačkih pokazao svoje muzičke sposobnosti svirajući na jednoj zabavi s Franom Lasićem i Stojanom Matavuljem:

„Već tada sam pomislio da bi bilo lijepo surađivati sa njima. To se ove sezone i dogodilo. Ponuđena mi je uloga kakvu prije nisam imao priliku raditi, tako da sam prepoznao jedan glumački izazov sa kojim sam se rado uhvatio u koštac. Sada već mogu reći da sam zavolio svoj lik, gradeći ga u sjajnoj atmosferi“, otkriva Miraj, dodajući da željno očekuje emitiranje druge sezone „Ruže vjetrova“ u kojoj će se dolaskom njegovog lika mnogo toga promijeniti.

Najveći međunarodni proboj ostvario je s ulogom u filmu „Nemoguća misija: Protokol duh“. Nositelj je crnog pojasa u tae kwon dou te frontman rock sastava Karne kojeg čine glumci i scenaristi. Oženjen je poznatom hrvatsko-bosanskom glumicom koja je utjelovila lik Mile u seriji „Ruža vjetrova“, Marijom Omaljev, a živi na relaciji Los Angeles-Sarajevo-Zagreb-Istra.

Posjetioci najpopularnije svjetske filmske internet baze IMDB napravili su listu od top sto glumaca današnjice na kojoj se našao i Miraj Grbić. Popularni glumac se u ovom izboru našao na 73. mjestu i to u društvu sa Leonardom Di Capriom, Mattom Damonom, Tomom Cruiseom, Kevinom Spaceyem, Bruceom Willisom i mnogih drugih.

A kako se Miraj snašao na setu popularne domaće serije, pogledajte već ove jeseni na RTL Televiziji.

Play ponuda
Play ponuda