MILA ISPALA IZ MASTERCHEFA, ŽIRIJU SE NIKAKO NIJE SVIDJELA NJENA TJESTENINA: / 'Što brže progutam, bit će mi lakše!'

Iako je do sada žiri oduševljavala svojim minimalizmom na tanjuru kojem se najviše veselio Radovan, ovoga puta Milino jelo bilo je neobranjivo i to ju je koštalo ispadanja iz showa.

30.3.2016.
9:49
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

„Ne znam što je gore od ovog! Strašno!“ kazao je Andrej, a Ana je komentirala: "Što brže progutam, bit će mi lakše!". Tako je Mila Elegović druga natjecateljica koja je napustila Celebrity MasterChef. “Nije mi ništa žao. Sve stvari imaju svoj početak i kraj, a za mene je kraj ovdje i odo ja u noć“, izjavila je Mila.

S Milom su pred žiri, kao posljednji talenti, izašli još i Andrea i Vlado čija se jela također nisu svidjela žiriju. Andrea je napravila tri vrste tjestenine za koje joj je Ana rekla da bi bilo bolje da je sve spojila u jednu, dok je Vladi Andrej poručio: "Od dana kad si skuhao onog oslića i kada smo se svi iznenadili i zapravo ostali vrlo pozitivno impresionirani tvojim kuhanjem, čekamo da se takva situacija ponovi".

Dva najbolja jela bila su Lanino i Ervinovo. Lani je Ana komentirala kako je dobila jako dobre i bogate ukuse, a Ervin je bio presretan Andrejevim riječima: "Ervine Baučiću, ovo je najbolje jelo koje si napravio u ovoj kuhinji!".

Iako je kazao da praktički kuha napamet obzirom da je prehlađen, pa mu osjetila nisu u funkciji, Leon je poprilično zadivio žiri svojom tjesteninom. Ana mu je jedino našla zamjerku u prevelikoj količini ulja, dok se Andreju ova Leonova tjestenina puno više svidjela od one s kojom se prezentirao u prvoj emisiji showa.

Davidovo jelo nije se svidjelo Ani, koja je komentirala da mu se okusi razdvajaju, dok mu je Radovan poručio: "Ovo je bolje od jednog velikog postotka pašti ovako spravljenih koje ti serviraju u našim restoranima, a pogotovo na Jadranu gdje se mogu jesti takve grozote da ih treba zatvoriti".

Igoru je Ana rekla da je išao na sigurno, napravio je jednu klasičnu tjesteninu koja ima dobar okus, a Sementi da je na putu da joj tjestenina bude dobra, samo da sljedeći put stavi malo manje soli. Ivana je bila je jedina natjecateljica čija je tjestenina žiriju bila prekuhana, a Radovan je naglasio još i disbalans okusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali