SVI IMAJU ZAJEDNIČKU STRAST / Kuhar iz Slovenije, umirovljenica i studentica! Vrijeme je za splitsku ekipu u 'Večeri za 5 na selu'

Image
Izvor: RTL

Najpopularniji domaći kulinarski show stiže u grad pod Marjanom. Nakon Zagreba, 'Večera za 5 na selu' kuhat će se u Splitu!

26.2.2023.
12:16
RTL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Biser Mediterana ugostit će ovotjednu 'Večeru za 5 na selu', a u njoj će svoje kulinarske vještine pri spravljanju tradicionalnih delicija pokazati pet novih kandidata. Nakon što je u zagrebačkom tjednu pobjedu odnijela Jadranka Konjušić, Splićani će tek pokazati što znaju. Petero novih kandidata je spremno, a oni su savjetnica u osiguranju Tea Kocjančić, kuhar Davorin Baranja, studentica Nives Perica, specijalizant javne uprave Vedran Miletić te umirovljenica Ljubica Popović.

Tea Kocjančić ima 56 godina i dolazi iz Podstrane. Radi kao savjetnica u osiguranju te ima niz interesa i hobija kojima se bavi u slobodno vrijeme. Za sebe će reći da je komunikativna te hiperaktivna i svestrana, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavila se zbog dobro druženja. Uz svoj posao, pleše salsu te je čelnica udruge koja na otoku Hvaru promovira stare običaje i tradicije. Upravo tradicijom bi Tea mogla pokušati izvojevati pobjedu ovoga tjedna.

shimmer fallback
shimmer fallback

Velika konkurencija kandidati bi mogao biti 36-godišnji Davorin Baranja, koji je inače profesionalni kuhar! Davorin dolazi iz Splita, u kojem živi posljednjih pet godina. Veliki je ljubitelj 'Večere za 5 na selu', a na sudjelovanje su ga nagovorili prijatelji. Za sebe će reći da je komunikativan i veseo. Davorin je u Dalmaciju došao iz Slovenije, a u jelima koja sprema voli upravo mješavinu te dvije kuhinje. Slobodno vrijeme provodi u vrtu, rekreativno igra nogomet te se voli družiti i upoznavati nove ljude.

shimmer fallback
shimmer fallback

Otvorena i komunikativna je i Nives Perica. 27-godišnja studentica dolazi iz Kaštel Starog te uz studij radi u Burger Kingu. Kuhanje obožava, svaki dan joj počinje i završava u kuhinji, no najviše vremena posvećuje svojoj jednogodišnjoj kćerkici. Kada ipak nađe slobodnog vremena, Nives svira klarinet, čita knjige i kuha.

shimmer fallback
shimmer fallback

Specijalizant javne uprave Vedran Miletić ima 27 godina i dolazi iz Kaštel Štafilića. Bavi se kazalištem, a u show se prijavio kako bi upoznao nove ljude. Za sebe će reći da je nasmijan, vedar i pozitivan mladić koji ima puno interesa. Među tim interesima su kazalište, vožnja biciklom i spravljanje slastica.

shimmer fallback
shimmer fallback

Ljubica Popović iz Kaštel Kambelovca ima 72 godine i uživa u zasluženoj mirovini. U 'Večeru za 5 na selu' prijavila se kako bi promovirala vegetarijansku prehranu i stekla novo životno iskustvo. Slobodno vrijeme provodi u putovanjima, ide u toplice te radi u vrtu i s cvijećem.

shimmer fallback
shimmer fallback

Hoće li ostali kandidati prihvatiti njezinu ljubav prema vegetarijanstvu? Pogledajte u 'Večeri za 5 na selu', nove epizode showa čekaju vas svakim radnim danom od 20:15 samo na RTL-u!

Image
VEČERA ZA 5 NA SELU /

Maria oduševila Ivana, razočarala sve ostale: 'Juha je bila jako loša, nezačinjena. Kozice su bile gumene...'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču