Play ponuda

FOTO: / Pala zadnja klapa serije 'Zora dubrovačka'

shimmer fallback

Ekipa serije 'Zora dubrovačka' svoj je posao privela kraju, pa je tako jučer pala i zadnja klapa na zagrebačkom setu serije.

11.4.2014.
14:56
Play ponuda

Tortom su se zasladili glumci Zore dubrovačke Amar Bukvić, Ines Bojanić, Barbara Bilić, Boris Ler, Tamara Garbajs, Dragan Despot, Ana Kvrgić, Sandra Lončarić Tankosić i Jolanda Tudor.

U zadnjoj sceni igrali su Ines Bojanić i Amar Bukvić, nisu krili kako su im uloge Maris i Borisa prirasle srcu.

'Pamtit ću 'Zoru dubrovačku' po sjajnoj atmosferi koja je uvijek bila više nego pozitivna, po ljudima dobre volje, po Ivani Horvat, Barbari Bilić, Amaru Bukviću i Alenu Liveriću, po curama iz šminke i kostima i njihovoj predanosti poslu, Jeleni Veljači i sjajnim redateljima i cijeloj ekipi na setu. Hvala im svima na pozitivi i satima punim smijeha i topline. Rijetko se može naći takva ekipa', rekla je Ines Bojanić o svojim dojmovima sa snimanja serije Nove TV.

Amar Bukvić će također pamtiti samo lijepe trenutke sa snimanja, a posebno ga veseli što su se i zadnji dan svi okupili.

'Baš je nekako dobro ispalo što smo baš danas kada je zadnji dan snimanja imali prve dvije jutarnje scene u kojima smo bili svi koji su i od početka snimanja na ovom projektu. Bila je to nekako odlična prilika da se svi zajedno družimo i nasmijemo', rekao je glumac.

Play ponuda
Play ponuda