'MOŽDA JEDNOM...' / Duško Ćurlić oglasio se uoči Dore, koju prvi put nakon mnogo godina neće voditi: 'Ni zbog puno ozbiljnijih nota...'

Image
Izvor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Duško Ćurlić na Facebooku je objavio moćnu poruku uoči večerašnjeg prijenosa Dore

11.2.2023.
19:13
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dušku Ćurliću zbog gripe je propisano strogo mirovanje te nakon mnogo godina omiljeni TV voditelj neće prenositi Doru. U toj ulozi večeras će se naći Mario Lipovšek Battifiaca, zajedno s Markom Toljom i Mirkom Fodorom.

Uoči najvećeg glazbenog spektakla u Hrvata Ćurlić se oglasio na Facebooku i poslao moćnu poruku svojim pratiteljima, koji žale zbog njegova izostanka.

shimmer fallback
shimmer fallback

'Strast je ta koja čini razliku'

"Znam, neće svijet stati niti zbog Dore niti zbog Eurovizije, niti će stati zbog i jedne note. To su ipak samo note. Nekad lakše, nekad teže, nekad s porukom na prvu, a nekad skrivene i nedokučive mnogima koji rijetko srcem gledaju", započeo je Duško.

"I bez obzira na to što je sve to samo show (a i business), za bilo kakav 'ostaviti trag' potrebna je strast. Strast prema sceni, publici, glazbi, ljudima, sebi samom. Strast je ta koja čini razliku. I zato večeras neka je sretno svima, posebno mojim (voditeljskim) kolegama 3M na pozornici u Opatiji. I čitavoj ekipi iza kamera", poručio je.

"U objavi je i Loreen i njezin nastup u Bakuu 2021. godine. Strast i minimalizam na najjače. I ta dama je te godina ostavila samo takav trag. A svijet? Hm, niti zbog puno ozbiljnijih nota, nažalost, nije postao bolje mjesto. Možda jednom", zaključio je Ćurlić.

Podsjećamo, Dora počinje večeras u 20.15 na prvom programu HTV-a, a prijenos programa moći ćete pratiti i na Net.hr-u.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču