OGLAS

'LJUBAV JE NA SELU' / Bahra o teškom djetinjstvu: 'Sestra i ja smo završile u udomiteljskoj obitelji. Ali bar smo ostale skupa'

Image
Foto: RTL

Iza Bahrine se simpatične pojave krije teška životna priča

11.2.2024.
16:30
RTL
VOYO logo

Bahra Zahirović je jedna od poznatih lica emisije 'Ljubav je na selu' koju smo pratili na RTL-u i platformi Voyo, a svojim je vedrim duhom i šarmantnim komentarima osvajala srca gledatelja.

Image
'BORIM SE' /

Bahra si samo želi krov nad glavom: 'Želim nešto vlastito pod stare dane'

Image
'BORIM SE' /

Bahra si samo želi krov nad glavom: 'Želim nešto vlastito pod stare dane'

Nedavno je simpatična Bahra otkrila za RTL.hr kako se iza njezine simpatične pojave krije teška životna životna priča koja je povezana s njezinim djetinjstvom jer su Bahra i njena blizanka Azra kao tromjesečne bebe odvojene od roditelja i završile u udomiteljskoj obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Bilo je teško, ali smo imale sreću što nas nisu razdvojili. Udomiteljska obitelj nam je pružila topli dom, školovala nas i dala dobar odgoj. Danas smo im jako zahvalne", prisjeća se Bahra, a dvije sestre su danas nerazdvojne i najbolje prijateljice.

Image
Image

''Zbog svega što smo prošle, danas smo tako bliske. Međusobno se podržavamo i čujemo bar dvaput dnevno'', kaže Bahra, ističući Azru kao veliku potporu u svojim projektima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo da je Bahra nedavno za RTL.hr govorila o tome kako je u teškoj financijskoj situaciji te je zamolila za pomoć kako bi si konačno priuštila kuću u kojoj će proživjeti starost.

"Htjela bih kuću za sebe. Tko mi hoće pomoći, hoće, tko ne ne. Imam minimalnu plaću. Nije istina da ne radim. Zaposlena sam u održavanju poslovnih prostora, a prije sam radila u projektu kao domaćica kod starijih ljudi. Bila sam i njegovateljica, a sad sam u godinama, ne mogu to više. Radila sam puno. Imam više od 28 godina staža. Imam profile na raznim stranicama za posao. Borim se. Ljudi gledaju godine kod zapošljavanja. Imam 58 godina, 4. kolovoza ću proslaviti 59. rođendan. Puno ih neće zapošljavati starije ljude pred mirovinu. Većina će uzeti mlađe, manje gledaju iskustvo rada. Ne svi, ali puno njih. Radim poslove samo za minimalac", rekla je Bahra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Brak na prvu

Sve propuštene epizode emisije 'Ljubav je na selu' koju smo pratili na RTL-u, dostupne su na Voyu bez reklama.

POGLEDAJTE OVAJ VIDEO: Voditeljica Ljubav je na selu u Direktu: 'Svi žele samo pronaći nekoga s kim će dočekati starost i uživati udvoje'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Azbuka našeg života
Love Island: All stars
Brak na prvu
Hell's kitchen
Dosje Jarak
default_cta
Poseta
Obiteljske tajne
Opake djeveruše
San snova
Priča o čarobnjaku
default_cta
Zbrka u uredu
Ljubavna zamka
Trener ubojica
VOYO logo