Play ponuda

Aleks u žaru borbe jedva obuzdavala grudi

shimmer fallback

Na Kostarici borba za život iz dana u dan postaje sve surovija i bolnija. I ovoga su se puta natjecatelji Survivora rukama, nogama i šakama borili za imunitet.

24.4.2012.
14:39
Play ponuda

U reality showuSurvivor na otoku odbačenih Stanija i Marko pričaju o Žari. Marko komentira kako su ga loše dočekali na otoku odbačenih i da su Žare i Jelena smislili da ga prvu noć smjeste u šumu, u mrak, da tamo spava.

Stanija priča Marku da joj je Žare zaprijetio da će je ako ikome ispriča nešto o njemu i što je bilo između njih, u svojoj emisiji u Makedoniji sustavno 'blatiti' u svakoj emisiji!

Marko i Žare se bore za povratak u ujedinjeno pleme. Marko je pobijedio i time je korak bliže povratku u igru.

Jelena i Žare smišljaju spačku za one koji dolaze kod njih tražiti tajni imunitet. Žare ima ideju da naprave lažni imunitet koji će dati onima koji ga ne nađu i reći će im da je to pravi imunitet.

U plemenu Boruka svima je muka od plemenskog savjeta te strahuju zbog borbe plemena, i to s razlogom.

Naime, žestoka borba u vodi rezultirala je ugrizima, skidanjem kupaćih kostima i grebanjem. Djevojke su bile grublje od muškaraca. Ava, Kristina i Martina pokazale su kako mogu biti ratoborne. Nije nedostajalo ni psovanja, a ni šamara, pri čemu su naveliko padali i gornji dijelovi kupaćih kostima.

Tko je pobijedio, pogledajte danas na RTL Televiziji u 21.40 sati.

Play ponuda
Play ponuda