Finale 13. sezone showa 'Ljubav je na selu' je sve samo ne dosadno. U završnici, Marijan i njegove kandidatkinje morali su pogledati video s Marijanove farme, piše RTL. Bahra, Radmila, Mara i Marijan imali su svoje dojmove o druženju.

Iako nisu bile sretne što im Marijan nije rekao za Patty tijekom snimanja sezone, oprostile su mu to. Tvrde da bi bilo pošteno da im je rekao da ima četvrtu ženu. Zaključnu riječ imala je Bahra.

"Po mom mišljenju, OK, jedan djelić, priznajem, da je Marijanu bilo teško nama dokazati što je po pitanju iza cijelog tog showa, što se događa, što se nalazi. Moram priznati, i meni je bilo malo to nezgodno, onaj dolazak, kad je došla gospođa Patt... Patka", kazala je Bahra.

Spremala osvetu

Zašto je Bahra nazvala Patty Patka? Izgleda da je Bahra već neko vrijeme spremala osvetu.

"Ove večeri sam izjavila da su se svi smijali do temelja, jer sam primjetila koliko je nevaspitana u shvaćanju našeg dijalekta govora, da nije znala progovoriti 'Bahra', nego 'Bahala, Bakala'. E pa čekaj, sad ću ja tebe nabrijati pred svim ljudima na završnici, i to sam učinila iz tih razloga", zaključila je Bahra.