NJEMU PRVO, A NJOJ SEDMO DIJETE / Neven Landek postao otac! 'Susjeda' Katarina mu rodila kćer, zna se i ime: 'Tata ju je dobro napravio'
BAHRA PATTY PROZVALA 'PATKA' / 'Nije znala progovoriti 'Bahra', e pa čekaj, sad ću ja tebe nabrijati pred ljudima'
MARIJAN OTKRIO KAKO JE PLANULA LJUBAV S PATTY / 'Počelo je na stranici za spojeve, ali prvi put me otkantala. Čim prodam kuću, selim na Tajland'
IZNENAĐENJE U FINALU 'LJUBAVI NA SELU' / Željan priznao da je u vezi s kandidatkinjom drugog farmera i pred svima ju poljubio
SAMANTA OPET POLJUBILA NEVENA, A ONDA ŠOKIRALA IZJAVOM: / 'Bilo me sram reći mu da mi je kod njega bezveze...'
MARIJAN JE JEDNU DAMU POSLAO KUĆI: / Je li presudila ljubomora Tajlanđanke? 'Tako je odlučio po naredbi one njegove'
SAMOUVJERENA OLJA SE POČELA SKIDATI U BAZENU: / Vrući performans izvela pred Draganom - baš u inat Dijani
BAHRA JE SVJETSKA ŽENA I POLIGLOT: / Radi Marijanove Tajlanđanke progovorila na njemačkom - i ova ju je razumjela!
JEDINA FARMERICA ODMAH UPOSLILA SVOJE KANDIDATE: / A kada su isto napravili farmeri, među djevojkama su pale teške riječi...
MARIJANA NEVENU POKLONILA KRUMPIRE: / Samanti to nije sjelo: 'Malo glupo, ne zna čovjek što bi rekao....'