SAMANTA OPET POLJUBILA NEVENA, A ONDA ŠOKIRALA IZJAVOM: / 'Bilo me sram reći mu da mi je kod njega bezveze...'

Kada mu je Marijana odgovorila diplomatski, to ga je momentalno ohladilo, ali kad je isto učinila Samanta, priča je tekla znatno drugačije

6.5.2021.
7:03
RTL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Najmlađi farmer u novoj sezoni "Ljubavi na selu" još uvijek se dvoumi oko toga koja je od dviju djevojaka na njegovu imanju ona prava za njega. Neven Landek od prvoga dana naginje Zadranki Samanti, koja je, uostalom, i odabrana kao njegova "zlatna djevojka".

Međutim, mlađahna Samanta nije se baš iskazala u seoskim poslovima, što je Nevenu jako važno. Marijana, s druge strane, sve obavlja bez pogovora i u tome je vrlo uspješna. Farmer je zato odlučio s njome porazgovarati nasamo kako bi provjerio njezine namjere.

Marijana je oprezna i to mu se ne sviđa

"Moram znati što bi ti htjela i želiš li sa mnom uopće imati kakve veze", započeo je Neven, dodajući da mu se Marijana sviđa te da najviše cijeni njezin trud i volju koju pokazuje u zadacima, piše RTL.hr.

"Mislim da si dobra osoba, jako mi se sviđa tvoja osobnost… Želim te još malo bolje upoznati", oprezno je rekla Marijana, što je Neven protumačio kao - izmotavanje.

''Počeo sam razmišljati i zaključivati da bismo ti i ja bili jako dobar par… Simpatična si mi, draga si, volim te baš takvu kakva jesi'', priznao je Neven Marijani.

"Nakon ovog razgovora malo sam sigurnija u svoje osjećaje prema njemu, ali treba mi vremena", ona je nastavila u diplomatskom tonu, što se farmera iz Opatinca nije osobito dojmilo.

"To su sve neke izlike, ja sam tu školu prošao. Osoba koja nešto želi ili ne želi, to se sve može vrlo lako skužiti. Nisam pretjerano siguran u Marijanu", zaključio je razočarano Landek, a nakon toga pozvao nasamo i svoju drugu kandidatkinju. Kakve su Samantine namjere?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Njemu govori jedno, a u kameru drugo

"Sviđaš mi se, drag si dečko, na mjestu… Mislim da bismo trebali ići polako pa ćemo vidjeti", kazala je mlada Zadranka, ali i priznala da se on još mora potruditi oko nje. Nevenu je u lice rekla kako se može zamisliti na farmi, no kasnije je, tijekom izjava, priznala da ju je bilo sram reći mu da se nikako ne vidi na selu.

"Zbunjuješ me… Zanimaju me najviše tvoje namjere", nastavio je farmer, no Samanti su njegova pitanja ipak bila malo preozbiljna. Teške teme ostavili su za neki drugi put pa nastavili uživati u kolačima, ali i novim poljupcima.

"Kod Samante sam primijetio da se zaljubila, da bi me voljela i da bi željela biti sa mnom", zaključio je Neven, nesvjestan izjava koje je njegova "zlatna djevojka", dala njemu iza leđa.

Sve o showu ‘Ljubav je na selu’ čitajte i gledajte na RTL.hr-u.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali