NJEMU PRVO, A NJOJ SEDMO DIJETE / Neven Landek postao otac! 'Susjeda' Katarina mu rodila kćer, zna se i ime: 'Tata ju je dobro napravio'

Neven je postao po prvi puta otac, dok je Katarini Mia sedmo dijete. Neven je ranije pojasnio da je u dobrim odnosima sa ostalom djecom i njezinim bivšim mužem

28.6.2021.
16:16
Facebook/NevenLandek
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Beba je živa i zdrava. Velika je, teška je 4520 grama, a dugačka 55 centimetara. Tata ju je dobro napravio. Jako sam sretan i ponosan", pohvalio se Neven Landek, jedan od farmera 13. sezone emisije "Ljubav je na selu", u razgovoru za RTL.hr.

Njegova partnerica Katarina u nedjelju u noći rodila je kćerkicu, koju je par nazvao Mia.

"Nisam feštao. Katarina i ja smo se dogovorili da ćemo napraviti obiteljsko okupljanje kada nju i malenu puste iz bolnice i proslaviti svi zajedno", otkrio je Neven za RTL.hr.

On je rođenje kćeri proslavio fotografijom rode na društvenoj mreži, a čestitke mu je uputio i Željan, s kojim se zbližio na snimanju showa.

"Bravo Nevene, stigla curica, sve vam sritno bilo", napisao je Željan. Par živi zajedno u Nevenovoj kući, njemu će to biti prvo dijete, a njegovoj partnerici Katarini sedmo. 

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali