NOVA GENERACIJA / Glumački trojac će pokazati zašto su San snova: Osim glumačkog talenta i karizme, svima im je zajedničko isklesano tijelo

Image

Karizmatični, talentirani i atraktivni, zabavljat će gledatelje svojim ljubavnim i obiteljskim zavrzlamama, dramama na nogometnom terenu, ali i iz epizode u epizodu oduševljavati svojim isklesanim tijelima, zavodljivim osmijesima i energijom

22.8.2023.
19:47
Play logo

Već od idućeg ponedjeljka, 28. kolovoza u 20.15 sati na RTL-u kreće nova dramska serija 'San snova', prepuna humora, drame i zavrzlama. Priča je to o ljubavi, obitelji, strasti, nekretninama, ali i o najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu - nogometu. Nova domaća serija 'San snova', osim na RTL-u, bit će dostupna i na novoj streaming platformi Voyo, i to 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

U šarolikoj lepezi poznatih glumaca koje je okupila nova serija nalaze se i tri mlade zvijezde, jedni od predvodnika nove generacije hrvatskih glumaca. Karizmatični, talentirani i atraktivni, zabavljat će gledatelje svojim ljubavnim i obiteljskim zavrzlamama, dramama na nogometnom terenu, ali i iz epizode u epizodu oduševljavati svojim isklesanim tijelima, zavodljivim osmijesima i energijom - Marko Braić, Marko Petrić te Josip Brakus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Od Alena mogu očekivati svašta'

shimmer fallback
shimmer fallback

Talentirani 32-godišnji Marko Braić utjelovit će glavni muški lik, nogometaša Alena Stošića kojeg će iznenadna bizarna ozljeda u samo jednom trenutku udaljiti od životnog sna - transfera u slavni španjolski klub. A kad u isto vrijeme prekine svoju ljubavnu vezu s Kristinom Ćuk, koju glumi Arija Rizvić, baš sve u životu okrenut će mu se naglavačke.

''Od Alena gledatelji mogu očekivati svašta, to je lik s nizom emocija koje ne zna artikulirati, turbulentan je i zanimljiv, često u najboljoj namjeri napravi nešto krivo'', ističe glumac, koji je nedavni godišnji odmor proveo obilazeći brojne plaže na svom motoru, a sada je spreman za nastavak snimanja serije te jedva čeka da gledatelji vide prve scene onoga što čitava ekipa vrijedno priprema. Marko je veliki zaljubljenik u zdrav život, tjelovježbu i sport, a svoje isklesano i preplanulo tijelo te fotografije iz teretane često dijeli na društvenim mrežama.

Prozvali ga i hrvatskim Johnnyjem Deppom

shimmer fallback
shimmer fallback

Još jedan od najtraženijih glumaca nove generacije, 36-godišnji Zagrepčanin Marko Petrić od ponedjeljka će ponovno ''osvajati'' televizijski eter. Prozvali su ga čak i hrvatskim Johnnyjem Deppom, a na račun svog tijela i neodoljivog osmijeha svakodnevno prima brojne pohvale na koje se, kako sam ističe, još uvijek nije do kraja naviknuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Treniram onoliko koliko je potrebno da izdržim intenzivan tempo snimanja. Uvijek je lijepo primiti kompliment na račun izgleda, ali više volim one na račun uloge'', ističe glumac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marko će u RTL-ovoj novoj seriji oduševljavati publiku svojim likom Zvonimira Hermana, mladog buntovnika, i vječnog studenta arhitekture. Ima smisla za arhitekturu, no zapravo radi samo kako bi udovoljio ocu, krenuo njegovim stopama i naslijedio uhodani biznis. Pripadnik je zlatne mladeži te Instagram zvijezda - uvijek je na popularnim mjestima, s prekrasnim djevojkama i okružen skupim igračkama.

'Vlak vam je već prošao. gdje ste bile kad je grmjelo'

shimmer fallback
shimmer fallback

Uz njih, tu je i perspektivni, 30-godišnji Splićanin Josip Brakus, koji će utjeloviti talentiranog mladog nogometaša punog sebe. Mateo Romić igra u malom klubu u rodnom kraju i sanja veliku karijeru. U Zagreb stiže spreman da postane velika zvijezda, a u tome mu svesrdno pomaže Alenov otac. Ipak, Mateov karakter nađe se na putu ostvarenja Mirkovih i njegovih snova - disiciplina i požrtvovnost ne sjedaju Mateu lako pa se ubrzo, umjesto kao klupska zvijezda, nameće kao zvijezda među studentima u svojoj zgradi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Josipu je ovo prva velika televizijska uloga, a ističe kako ga s njegovim likom i u privatnom životu veže ljubav prema nogometu, posebice Hajduku čiji je vjerni navijač. Za sve buduće obožavateljice simpatični Josip ima samo jednu poruku: ''Obožavateljice, vlak vam je prošao, gdje ste bile kad je grmjelo, ja sam obećan muškarac'', šali se Josip koji je već godinu i pol u vezi s djevojkom Karlom.

Kako ove mlade zvijezde izgledaju u svojim ulogama i što će biti njihovi najveći aduti, gledatelji će doznati već u ponedjeljak, 28. kolovoza u 20:15 sati na RTL-u te na novoj platformi Voyo, i to 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo