SAN SNOVA / Kad je tata menadžer, djevojka sponzoruša, a ti - bankomat: Pogledajte kako izgleda to kada Alenu 'pukne film'

Image

Alen Stošić i njegova djevojka Kristina Ćuk sjede s njegovim roditeljima za stolom i diskutiraju o - primanjima!

29.8.2023.
6:56
Play logo

Alene, ti moraš s Bubalom obaviti razgovor da ti podigne plaću. Ti sada igraš za Hrvatsku reprezetaciju. Ti pjevaš Lijepu našu s rukom na srcu, rekao je Mirko Stošić svome sinu kojega upravo čeka transfer života u španjolski klub. A dok se čeka transfer, Mirko se vraški planira time okoristiti. Baš se bio bacio u kupnju stanova u centru Zagreba i pokoji euro viška iz džepa njegova sina dobro će mu doći da nastavi širiti svoj biznis. 

Naravno, u tome nema podršku supruge Jasne Stošić, koja na kraju ipak pristane ispuniti hirove svoga Mirka. Alena to previše ne zanima, njemu je u glavi samo nogomet dok svi oko njega, uključujući djevojku Kristinu, samo čekaju da pojedu svoj djelić kolača. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odnosi su uvijek napeti, s dozom humora, a kako to izgleda u svakodnevici obitelji Stošić, ne propustite pogledati u videu.

Play logo

Dramsku seriju s elementima humora 'San snova' gledajte od ponedjeljka do petka u 20:15 sati na RTL-u, a svaka epizoda 24 sata prije prikazivanja na televiziji dostupna je na novoj RTL-ovoj platformi Voyo, bez reklama!

shimmer fallback
shimmer fallback
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo