Play ponuda

SEKSI KOMADI: / Finalistice Miss Universe Hrvatske u bikinijima pokazuju savršena tijela

Image
Foto: PR Miss Universe Hrvatske

I dok se temperatura u Hrvatskoj spustila gotovo do ništice, finalistice najprestižnijeg izbora ljepote u Hrvatskoj, Miss Universe Hrvatske, prkose hladnoći pozirajući u kupaćim kostimima.

20.3.2018.
15:27
PR Miss Universe Hrvatske
Play ponuda

U novootvorenom hotelu Sheraton Dubrovnik Riviera, finalistice izbora za Miss Universe Hrvatske zajedno su odradile prvo službeno fotografiranje u kupaćim kostimima Pletix pred kamerom fotografa Sama Mervara. Da bi zaista zablistale pred kameramam, pobrinuli su se make-up artisti Estee Lauder te stilisti New moment hair & makeup design iz Dubrovnika koji su za njegu i stiliziranje kose koristili vrhunske Schwarzkopf Professional proizvode. Svaki njihov korak za vrijeme priprema budno prati kamera Borisa Šepera, što će kasnije gledatelji imati priliku vidjeti za vrijeme finalne večeri koja će se održati 21. travnja 2018. u Zagrebu u Studiju Anton Marti uz izravni prijenos na HTV-u.

Za titulu najljepše natjecati će se 19 finalistica koje su svoje pripreme za veliko finale počele u Zagrebu gdje su snimile promotivne razglednice po gradu, napravile fitting dnevnog looka koji će nositi na izboru u KiK Textillien, fitting večernjih haljina Sherri Hill i cipela Baldinini, dok im je dom bio luksuzni hotel Esplanade, a tek potom su otputovale u Dubrovnik.

Image
Foto: PR Miss Universe Hrvatske
Image
Foto: PR Miss Universe Hrvatske

Djevojkama se na pripremama pridružila i Shanaelle Petty, Miss Universe Hrvatske 2017., koja se u studenom prošle godine plasirala među Top15 na svjetskom izboru te će ovogodišnjim finalisticama prenijeti svoja iskustva i dati im savjete kako se što bolje pripremiti za hrvatsko finale, ali i za svjetsku pozornicu. Shanelle po završetku mandata seli u Boston gdje će započeti studij matematike i fizike na prestižnom Massachusetts Institute of Technology (MIT).

Kroz malo više od mjesec dana, saznat ćemo kojoj će od ovogodišnjih finalistica predati krunu Zlatarne Dodić, a novo izabrana Miss će time steći pravo i privilegiju predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote, Miss Universe. Pobjednicu očekuje i puno vrijednih nagrada od kojih je o stipendija Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM) za četverogodišnji dodiplomski studij ili MBA studij u vrijednosti do 20.000 Eura.

FINALISTICE MISS UNIVERSE HRVATSKE 2018. (abecednim redom):

Dijana Balog, 26, Nedelišće

Suzana Blažanović, 21, Tenja

Petra Čapalija, 21, Solin

Silvana Došen, 26, Split

Monika Fadiga, 19, Jastrebarsko

Danijela Galeković, 23, Zagreb

Sara Ivaštinović, 18, Županja

Ivona Knaus, 20, Kaštel Lukšić

Marisabel Majić, 21, Zagreb

Edita Marenić, 25, Zabok

Matea Marojević, 24, Rijeka

Esther Martelanz, 19, Opatija

Martina Mitar, 19, Seget Donji

Laura Pende, 22, Rab

Mia Pojatina, 22, Nova Gradiška

Anastazia Roščić, 22, Split

Zlata Stefanova, 24, Rijeka

Petra Tunjić, 22, Zagreb

Iris Volf, 24, Zagreb

Galerija

Image

ZA NJIH NEMA ZIME: Miss Universe Hrvatske u kupaćim kostimima poziraju kraj bazena

Image

ZA NJIH NEMA ZIME: Miss Universe Hrvatske u kupaćim kostimima poziraju kraj bazena

Play ponuda
Play ponuda