Umjerenost neće biti naša jača strana, i mogu se pojaviti psihološki i fizički problemi zbog toga što nećemo željeti vježbati svladavanje. Ti će se problemi vidjeti u različitim aktivnostima kao što su pričanje, jelo i piće, razbacivanje novcem, sagledavanje ljubavne situacije u (pre)ružičastim tonovima.

Ovnovi kuhaju u sebi i teško se suzdržavaju od ispada. Niste navikli biti u drugom planu, i vaš napuhani ego je zbunjen. Još nije došlo vaše najbolje ljubavno vrijeme. Možete loviti nešto u magli, ali (eventualni) ljubavni ulov neće vas specijalno oduševiti. Lavovi nemaju kontrolu nad vlastitim strastima. Utjecaj retrogradnog Marsa vodi vas unatrag, a vi želite ići unaprijed, i zbog toga vam se događa unutarnje grmljavinsko nevrijeme. Prijeti vam opasnost od (seksualne) hiperventilacije. Strijelci nemaju nigdje mira, a najmanje u vlastitom domu. Može se privremeno preselite na neku vašu rezervnu (vikend) lokaciju. Osjećate da naprosto morate «pustiti s lanca» vaš pustolovni duh. Tko što misli o tome, nije vam previše važno.

Bikovi imaju problema s davanjem i primanjem ljubavi. Riječ je o emocionalnom preobilju, i napetosti optimističnog tipa. Osim seksi zavodljivih Riba, skloni su vam i hiroviti Vodenjaci. Previše ste razuzdani i vaša ljubavna zbilja prilično je anarhična. Hladne Djevice doživjeti će adrenalinski šok, nakon kojeg će se dugo vremena slatko oporavljati. Nezaustavljiva seksualna revolucija potaknuta Uranom, priuštiti će vam nezaboravne užitke. Glavni problem je što ne znate zadržati i sačuvati ljubav. Jarci učenici i studenti pretjerivati će s učenjem, i mnogi će imati kaos u glavi. Novu ljubav pronaći ćete negdje u susjedstvu, i to uz pomoć vaših voajerskih navika i tehnika. Ako stalno visite na internetu, možda se razbolite od virusa virtualne ljubavi.

Blizanci su zauzeti svojom roditeljskom ulogom. Ako još nemate djece, nema veze, slobodno možete sanjati o (budućem) roditeljstvu. Kod vas je moguća i neka psihološki uvrnuta situacija, u kojoj igrate ulogu mame partneru ili oca partnerici. Vage prekovremeno rade, čak i vikendom, i to je već postalo sumnjivo. Ljubav na poslu? Ne bi vam bilo prvi put. Sve je legalno i u najboljem redu ako ste i vi i on ili ona slobodni i nevezani. Ako je netko zauzet, više ćete plakati nego što ćete ljubiti. Vodenjaci se uporno drže svoje neovisnosti, i ne pokazuju namjeru da bilo što promjene u svom (pustinja) ljubavnom životu. Potpuno ste neprilagodljivi, svijet ste za sebe. Ako vas netko može nasmijati, pa i strastveno zapaliti, onda je to Lav ili Lavica.

Rakovi više filozofiraju o ljubavi, nego što doista nekog u stvarnosti vole i ljube. Ako propustite krasne ljubavne aspekte, jasno vam je da ćete i na dalje ostati sami? Prijeđite s riječi na djela, i osvojite napokon tog vašeg Strijelca ili pak Strelicu. Škorpioni maksimalno uživaju u ljubavi i ljubomorno čuvaju to što imaju. Dočekali ste vaših (atomskih) pet minuta, i nitko nije sretniji od vas. Nježni ste i romantični, i niste previše nalik vašem uobičajeno ratobornom liku. Vodite ljubav a ne rat. I to je to. Ribe očekuje ekspanzija emocija još neviđenih razmjera. Kud god krenete i što god budete radili, teško ćete izbjeći pretjerivanje. Ako ste od nedavno zaljubljeni, svi će saznati za vašu euforiju, i mnogima ćete ići na živce. Zadržite osjećaj za privatnost.

Wladyslaw Josip Miletić