Play ponuda

Znakovi koji ukazuju da je došla do vrhunca

shimmer fallback

Najnovije je istraživanje pokazalo da puno više žena glumi orgazam nego što to muškarci misle. Jeste li među onima koji još uvijek ne znaju prepoznati pravu stvar...

14.8.2012.
8:44
Play ponuda

Mnogi muškarci misle da se glumljenje orgazma događa drugim parovima, ali najnovije je istraživanje pokazalo da 85 posto muškaraca tvrdi da njihova partnerica ne glumi orgazam, a s druge strane tek 64 posto žena otkrilo je da ne glume orgazme.

Znači, ima onih koje glume, a muškarcima to ponekad promakne.

S obzirom da smo već puno puta pisali o tome zašto žene glume orgazam, ovaj put ćemo se fokusirati na znakove koji ukazuju na to da je došla do vrhunca.

Neke je tjelesne reakcije teško uočiti, ali neke su očite:

● Ubrzano disanje ● Povećanje tjelesne temperature i otkucaja srca ● Visoko stanje napetosti u mišićima ● Stiskanje trbušnih mišića ● Stezanje pubokoksigealnih mišića, osjećaju se kontrakcije u prosjeku 10 do 15 puta ● Bradavice su ukrućene

Iako mnoge žene znaju što otprilike treba napraviti ako žele odglumiti, kontrakcije mišića, osam do 10 njih u manje od 20 sekundi, teško je odglumiti.

No, nekim muškarcima očito nije tako lako prepoznati pravi orgazam, a žene iz nekih svojih razloga i dalje glume uz puno uzdaha i poza na kojima bi im mnogi pozavidjeli, piše na stranici askmen.com.

Play ponuda
Play ponuda