OPA, JE LI TO ONA GOLA ISPOD BALONERA? / Lana Jurčević u nikad izazovnijem izdanju; Čini se da ne nosi ni donje rublje...

Okinula je selfie ispred zrcala, noseći na sebi samo baloner zemljane boje i visoke čizme u nešto svjetlijoj nijansi

22.11.2020.
8:14
Instagram
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Lana Jurčević početkom je mjeseca proslavila svoj 36. rođendan, a od tada je svoj profil na Instagramu nakrcala fotografijama i snimkama, što privatnim, što profesionalnim. No, nijedna od njih nije izazvala toliku pompu kao ova zadnja u nizu.

Pjevačica, koja odnedavno gradi svjetsku karijeru pod umjetničkim imenom La Lana, odvažila se, barem prividno, skinuti do kraja. Tamnokosa Zagrepčanka okinula je selfie ispred zrcala, noseći na sebi samo baloner zemljane boje i visoke čizme u nešto svjetlijoj nijansi.

A ispod - ništa?!

Lijepa Zagrepčanka zagolicala je maštu svojih obožavatelja, koji se pitaju nosi li uopće išta ispod balonera, koji je spustila s ramena i pritom decentno istaknula dekolte. Ispod fotografije, koja je u samo pola sata prikupila 5000 lajkova, ne prestaju se nizati komplimenti.

"Prekrasna", "Prepremoćna", "Wooooww", "Oduzimaš dah", "Prepi*ka", samo su neki od njih, a budući da je u opisu fotke dala do znanja kako joj je hladno, jedan joj je muškarac poručio: "Ne čini mi se da ti je baš tako zima."

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Izdvojeno

Regionalni portali