Play ponuda

NIVES I SESTRA MATEA POŠTENO SU SE OGOLILE: / Fotografija sleđa otkrila vruću tajnu zanosne pjevačice

Image
Foto: Instagram

Dobro raspoložene sestre ušle su u plićak i strateškim pozama zapalile Instagram

20.6.2019.
13:18
Instagram
Play ponuda

Nives Celzijus (37) uživa u Danskoj s mlađom sestrom Mateom Zeljković, odakle se svakodnevno hvali bajkovitim, ali vrlo seksepilnim kadrovima u oskudnim krpicama. Nakon što su se njezini pratitelji požalili kada su djevojke pozirale u dugim trapericama, ova pjevačica, glumica i spisateljica promijenila je ploču.

Prvo minjak pa ubojiti badić s tangama

Nives u minjaku, a Matea u vrućim hlačicama, dobro raspoložene sestre ušle su u plićak i strateškim pozama zapalile Instagram. "Danas sam odlučila da Danska postaje moja obavezna ljetna destinacija", priznala je Nives, a sličnu je fotografiju objavila i Matea.

Image
NIVES CELZIJUS U PROVOKATIVNOJ POZI IZMAMILA UZDAHE FANOVA: /

'Gola ili ne, pitanje je sad!?'

Image
NIVES CELZIJUS U PROVOKATIVNOJ POZI IZMAMILA UZDAHE FANOVA: /

'Gola ili ne, pitanje je sad!?'

Naravno da se nisu kupale tako odjevene, već su za svoj odmor iz snova pripremile i prikladne badiće. Svoj bijeli s dekolteom do pupka, Celzijus je u nekoliko navrata ponosno pokazala. Najprije je pozirala na drvenoj klupi i naglasak stavila na svoje bujno poprsje...

Jedni hvale, drugi pljuju

A zatim je svojim pratiteljima pružila pogled i na stražnju stranu, čučeći u travi zamišljena pogleda. Kadar je otkrio kako je riječ o badiću s tangicama, u kojemu je do izražaja došla i Nivesina ženstvena stražnjica.

"Prelijepa guza hvala na lijepom pogledu", zahvalni su bili obožavatelji multitalentirane Nives. Doduše, našlo se tu, kao uvijek, i nepristojnih komentara, a pale su i provokacije. "Bravo nives ova slika bas prililici jednoj majci.. usred polja naguzit se ko kobila u kupacem", poručila joj je ogorčena pratiteljica.

Play ponuda
Play ponuda