Play ponuda

GUZA IVANE KNOLL RUŠI INSTAGRAM: / Bez cenzure i u krupnom kadru - 'Može li ovo postati najgledaniji video?'

Image
Foto: Instagram

Ako se sjećate njezine nedavne fotke s plaže, na kojoj je izbacila guzu u bikiniju s tangicama, onda će vam ova snimka djelovati vraški poznato

4.6.2020.
7:04
Instagram
Play ponuda

Najljepša hrvatska navijačica ponovno provocira, s time da je, nakon svih golišavih fotografija, kojima redovito podiže puls svojih pratitelja na Instagramu, ovoga puta otišla i korak dalje. Ivana Knoll snimila je možda najprovokativniji video u svojoj karijeri influencerice!

Ako se sjećate njezine nedavne fotke s plaže, na kojoj je izbacila guzu u bikiniju s tangicama, onda će vam ova snimka djelovati vraški poznato. Zašto? Prema riječima ove vatrene crnke, oba materijala nastala su u isto vrijeme.

Image
IVANA KNOLL ZAVODLJIVO POZIRALA U GRUDNJAKU I GAĆICAMA: /

Fanovi zinuli: 'Prava ljepotica'

Image
IVANA KNOLL ZAVODLJIVO POZIRALA U GRUDNJAKU I GAĆICAMA: /

Fanovi zinuli: 'Prava ljepotica'

Stražnjica u krupnom planu

"Ovako je nastala moja najlajkanija fotka. Može li ovo postati i najgledaniji video?", napisala je Knoll uz vruću snimku, na kojoj je u prvom planu njezina seksi stražnjica - najprije u krupnom kadru, a zatim i u hodu prema "mjestu zločina", rubu plićaka u kojemu je tada pozirala za fotografiju.

Video, koji je u jednome danu prikupio više od 66.000 pregleda, izazvao je lavinu reakcija. "Predivno, sexy, prelijepa guza, ljepotice imaš savršeno zgodno sexy tijelo za čistu desetku, prava si mačka", "Gori crna kako se god okrene", samo su neki od komentara fanova Ivane Knoll.

Play ponuda
Play ponuda