13 VRSTA PENISA: / Saznajte kakav žene najviše vole

Muškarci neprestano imaju potrebu za preispitivanjem veličinu i obujam svog ponosa. Ali, kad je u pitanju muško međunožje, žene zapravo obraćaju pažnju na neke potpuno druge stvari.

3.11.2015.
15:30
Thinkstock, olvius
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Vjerovali ili, penisi se ne dijele samo nam male-srednje-velike ili tanke-debele, već ovdje, barem sa ženskog gledišta, ima mnoštvo finesa.

Penis je tako tajanstven i veličanstven (ovo drugo nije baš slučaj sa svim primjercima). Može biti veliki ili mali, debeo ili tanak, ali nije sve baš tako jednostavno jer zapravo postoji čak 13 oblika penisa.

1. Zbunjujući tipa 1

Ovaj penis u opuštenom stanju nije impresivnih dimenzija, možemo reći da je čak neprimjetan. Međutim, tih nekoliko centimetra može narasti i dva do tri puta.

2. Zbunjujući tipa 2

Suprotno od zbunjujućeg tipa 1, ovaj se se klati u trenirci i ocrtava u trapericama. Ono što ga razlikuje je trenutak u kojem veličina postaje bitna, jer on tada naraste svega nekoliko centimetara ili uopćte ne naraste.

3. Banana

Ime sve govori. Ovaj penis je oblikovan i savijen kao banana. Savršen je u misionarskoj pozi, jer stimulira klitoris i G-tačku.

4. Čekić

Ovaj ima debeli glavić i tanje tijelo, a odličan je za zakucavanje, jer dobro prianja na zidove vagine.

5. Gljiva

Razlika između njega i čekića je u dužini. Gljiva ima još izraženiji glavić, ali kraće tijelo. Najbolja poza je straga.

6. C

Jednostavno rečeno, ovo penis je u obliku slova C. On je zakrivljen na desno, a najbolja poza je žlica ili obrnuta misionarska.

7. S

Vjerojatno se pitate koje je slijedeće slovo abecede. Ovaj penis ide lijevo, pa desno. Iako vas njegov izgled možda neće impresionirati, osim kao čudo prirode, on u rukama dobrog majstora radi čudo u krevetu.

8. Zdepast

Ovaj penis je širi, nego duži. Idealan je, jer savršeno prianja na zidove vagine, samo je bitno da je dobro podmazan.

9. Olovka

Tanak je i ravan kao olovka, čak mu je i glavić širine kao i tijelo, što mu daje elegantan izgled. Međutim, on nije baš tako cool u seksu, koliko je lijep. Seks s njim može biti kao da vas netko buši, posebno ako ste široke tamo dolje, a analni seks je gotovo nepodnošljiv.

10. Mrkva

Omiljena hrana zečeva je ujedno i najpoželjniji oblik penisa većini žena. On je aerodinamičan. Tanak na kraju i postepeno se širi kako ide prema korijenu. To mu omogućava lagani i bezbolan ulazak.

11. Ljuti hrvač

Zvuči seksi, zar ne? Ovaj penis ima izražene vene. Pulsiranje njegovih žila pruža dodatno zadovoljstvo. Zamislite prirodni vibrator. Ovaj penis je upravo to.

12. Naborani starac

Ovakav penis se uglavnom davi u svojoj koži. Ne znate da li je labav ili krut, veliki ili mali. Seks s njim je prilično naporan.

13. Mamut

Ne zato što je veliki, jer bismo rekli slon ili nilski konj, nego zato što je užasno dlakav i kao takav treba biti dio prapovijesti. Žene zaista mrze kada ga moraju tražiti u moru vaših dlaka.

24 sata.rs/Hot.hr

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali