REKORDERKA EMISIJE / Ines Petrić možda nema sreće u ljubavi u showu u kojem je bila već šest puta, ali zato je dobra prijateljica: Bila je tu kada ju je Bahra najviše trebala

Image
Izvor: RTL

Apsolutna rekorderka u 'Ljubav je na selu' je Zagrepčanka Ines Petrić koja je u showu bila čak šest puta

13.3.2023.
20:07
RTL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Atraktivnu crnku Ines Petrić gledatelji su prvi put upoznali još 2015. godine. Tada je pokušala zavesti 13 godina mlađeg Gorana Špehara. Zatim je okušala sreću na farmi Andre Bogunovića, a bila je i kod Domagoja Škobića. U internacionalnoj sezoni njezin je odabranik bio Australac Jack Vukoja, a u 12. sezoni na svojoj ju je farmi u Konjicu ugostio i Hakija Špago.

shimmer fallback
shimmer fallback

Sebe opisuje kao iskrenu, veselu, optimističnu, dragu i otvorenu osobu koja je ponekad tvrdoglava, ali nikad ne ide ispod svojih kriterija. Kod muškarca prvo primijeti ambiciju, trud, rad i iskrenost. Ova frizerka, vizažistica i ljubiteljica zdravog života u slobodno se vrijeme voli družiti s prijateljima, šetati, putovati, ići u shopping, rado pleše i igra badminton. Vrlo se dobro snalazi u svim situacijama, a seoskih se obaveza i životinja nimalo ne boji.

Image
'POMOZITE TV ZVIJEZDI BAHRI' /

Ines iz 'Ljubavi na selu' digla Hrvatsku na noge: 'Ona ima jako mali budžet, a mora hitno iz stana...'

Ines svakodnevno pohodi teretanu te jako brine o svom izgledu, a kao iskusna frizerka, planira brinuti i o izgledu svog muškarca. A da brine o svom izgledu i da to voli pokazati, jasno je i s fotografija njenih društvenih mreža. Vrućih fotografija na Facebooku ne nedostaje, a čini se da je posebno ponosna na svoju guzu.

shimmer fallback
shimmer fallback

Ines je dobra prijateljica s Bahrom Zahirović kod koje je u kolovozu 2021. bila na rođendanu. Osim Ines, na Bahrinu popisu uzvanika bili su i drugi sudionici showa Željan ArnerićMara Sučić BeljasOlja EinfaltMartina Serdar i Irena Slopšek. Ines je pomogla Bahri kad je ostala bez stana, odnosno kada se u kratkom roku morala preseliti.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Zamolila me za pomoć, ona ima jako mali budžet i ne može financirati stanarinu i polog. Zato tražimo kuću koju bi čuvala i plaćala režije ili nekoga tko bi joj ponudio besplatno stanovanje za pomoć u kućanstvu", objasnila je Ines.

shimmer fallback
shimmer fallback
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču