Bahra Zahirović, jedna od najpopularnijih natjecateljica 13. sezone "Ljubav je na selu", osvojila je srca publike svojim izjavama i karakterom.

Nedavno je u RTL-ovom specijalu otkrila da je imala teško djetinjstvo. Nije spominjala svoje biološke roditelje, no rekla je da je zahvalna udomiteljskoj obitelji koja je odgojila i obrazovala nju i njene sestre. Unatoč svim nedaćama, Bahra tvrdi kako je i dalje optimistična.

Ipak, nedavno je naišla na još jednu prepreku i na društvenim mrežama otkrila kako je u potrazi za jeftinijim smještajem. Pritom je zamolila pratitelje za pomoć.

 "Tražim manji stan tipa kućice sa nus prostorijama po povoljnoj cijeni s obzirom na jako manja primanja. Ako možda tko ima ili znade da mi izađe u susret i pomoć. Javite mi u inbox, hvala, hitno je", napisala je reality zvijezda.

Vezana uz Zagreb

U potrazi za novim domom pomogla joj je i Ines Petrić, također kandidatkinja u "Ljubav je na selu" koja je tamo partnera tražila čak pet puta.

U razgovoru za 24sata objasnila je da je Bahra dosad živjela kao podstanarka na katu jedne kuće, a vlasnik je prodao pa ima kratki rok za iseljenje.

"Zamolila me za pomoć, ona ima jako mali budžet i ne može financirati stanarinu i polog. Zato tražimo kuću koju bi čuvala i plaćala režije ili nekoga tko bi joj ponudio besplatno stanovanje za pomoć u kućanstvu", objasnila je Ines.

Dodala je kako joj se javilo jako puno ljudi koji žive u inozemstvu i imaju kuće u Dalmaciji te ih žele dati Bahri na besplatno korištenje. Ipak, ta joj lokacija ne odgovara jer je vezana uz Zagreb.