OGLAS

MALI CHEF / Ima 11 godina i kuha Gretićeva jela: Nikola je najveći obožavatelj 'Hell's Kitchena'

Image

Novi RTL-ov show 'Hell's Kitchen Hrvatska' zaintrigirao je Hrvate, a kulinarski izazovi timova pod budnim okom chefa Gretića na rasporedu su od srijede do petka u 21.15 sati na RTL-u.

12.2.2024.
14:33
VOYO logo

Već prve epizode 'Hell's Kitchena Hrvatska' donijele su mnoštvo uzbuđenja, izazova, zajedničkih slavlja timova, napetih ocjenjivanja i čak dva ispadanja. Show je to o kojem se od početka ne prestaje pričati; i dok je nekima omiljena večernja razonoda, kod nekih je pobudio velike planove za budućnost.

Image
MLJAC IDEJA ZA VALENTINOVO /

Imamo recept iz Hell's Kitchena! S ovim specijalitetom chefa Gretića ne možeš fulati

Image
MLJAC IDEJA ZA VALENTINOVO /

Imamo recept iz Hell's Kitchena! S ovim specijalitetom chefa Gretića ne možeš fulati

Dječak Nikola iz Varaždinskih Toplica ima 11 godina i želi postati slavni chef kao Tom Gretić! U njegovoj kući ovih se dana 'Hell's Kitchen' ne propušta, a uz to sjecka, miješa, začinjava, poslužuje i pazi na svaku komponentu na tanjuru, baš kao što to od timova zahtijeva veliki chef, a sve njegove kulinarske pothvate prati i bilježi njegova mama Tamara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

A koliko Nikola vjerno prati svaku epizodu 'Hell's Kitchena', pokazuje i činjenica da su se na njegovu ''meniju'' već našli poznati sastojci iz emisije, pa tako servira coulis od špinata, ali i razvlači tijesto za pitu.

Image
Image

''Kuha uz maminu malu asistenciju, a sad si je pripremio tanjur za večerašnji show jer veli da uvijek ogladni uz ta jela! Definitivno će mamu uskoro izgurati iz kuhinje! Pratimo napeto dalje'', otkrila je mališanova mama koja je odlučila poslati fotografije i kreacije ovog vjernog obožavatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navija za Dominika

Image
Image

Simpatičnom Nikoli favorit u showu je Dominik Kovačićek, no sva je pažnja uperena u televizor dok na njemu svoje stručne savjete dijeli glavni chef Tom Gretić, a jednog dana ovaj dječak priželjkuje profesionalnu kuhinju u plavoj boji, kao što je ova u emisiji.

''Sigurna sam da ima puno mališana koji gledaju s velikim interesom zanimljive gurmanske kreacije i pokušavaju ih imitirati doma! Nikad se ne zna tko će možda jednoga dana biti pravi chef, a do tada neka se vježbaju motivirani uz ovakve emisije!'' zaključuje mama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Pred Nikolom je još mnoštvo recepata koje treba rekreirati jer 'Hell's Kitchen' avantura tek je počela, a timove već u srijedu očekuje novi uzbudljivi izazov!

'Hell's Kitchen Hrvatska' na rasporedu je od srijede do petka u 21.15 sati na RTL-u. Nova epizoda dostupna je dan ranije na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu Australija
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Love Island: All stars
Hell's kitchen
default_cta
Poseta
Dosje Jarak
Obiteljske tajne
Alvin i vjeverice
San snova
default_cta
Svemirski gusar
Ljubavna zamka
Monte carlo
VOYO logo