Play ponuda

VIDEO: / Stonebride na proslavi 1. rođendana Good Vibrationsa!

shimmer fallback

Rock program Good Vibrations će u srijedu, 11.12. ugostiti 3 odlična benda, a sve to u slavljeničkoj atmosferi prvog rođendana Vintage Industrial Bara!

9.12.2013.
9:20
Play ponuda

Najbržim čitateljima koji su prvi točno odgovorili na kviz koji smo objavili u ponedjeljak, 9. prosinca podijelili smo 2x2 upada za Good Vibrations u srijedu.

Dobitnici: Renata Agapito Renata Kubelka

Pravila nagradnjača saznajte ovdje.

Kultni Stonebride nismo mogli čuti uživo u Zagrebu još tamo od početka 6. mjeseca, a slična situacija je i s Killed A Foxom, koji je zadnji zagrebački nastup imao 13. 6. u sklopu zadnjeg Good Vibrationsa u prvoj sezoni.

//www.youtube.com/embed/J0c10eqdFUM

Killed A Foxu je to ujedno i promocija albuma Spring Of Sloth And Haze, prvog izdanja nakon odličnog prvijenca Fluorescence iz 2009. godine, dok Stonebride također radi na novom izdanju i planira u Vintageu odrokati i dosta stvari koje se ne nalaze na njihovim dosadašnjim studijskim izdanjima! Prije njih, svoj EP prvijenac Groundbuzz predstavit će mladi zagrebački stoner/groove metal bend Voltage. Nakon bendova, večer će zaokružiti DJ Kneža. Upad je 20 kuna, početak u 20h.

Play ponuda
Play ponuda