Na veliki r'n'r koncert miljenika zagrebačke publike na Šalati idu...

shimmer fallback

Na zagrebačkoj Šalati 2. srpnja nastupit će jedan od trenutno najpopularnijih recentnih r'n'r bendova na svijetu The National.

19.6.2013.
14:06
Play logo

Dvoje najbržih čitatelja koji su prvi točno odgovorili na kviz koji smo objavili u ponedjeljak, 1. srpnja dobili su po jednu ulaznicu za koncert.

Dobitnici: Vesna Vulić Suzana Vujčić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pravila nagradnjača saznajte ovdje.

Američki r'n'r bend The National jedni su od 'promotora' alternativne životne filozofije putem poezije i emocija pretočenih u kvalitetnu glazbu, a hrvatska publika ima čast sudjelovati u razvoju i rastu bitnog benda za glazbenu povijest.

Bendu The National, koji doživljava trenutno vrhunac sjajne karijere, pridružit će se već spomenuti bend Local Natives.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Local Natives je bend koji dolazi iz Los Angelesa, nastao je 2009., a čine ga tri talentirana glazbenika koja su u kratkom roku uspjeli steći odlične kritike i veliki broj obožavatelja diljem svijeta . Nije slučajnost da je The National izabrao baš njih za predgrupu na turneji jer njihova popularnost vrtoglavo raste iz dana u dan i to na isti onaj romantičan i zdrav način kako je The National od koncerta u klubu KSET dogurao do koncerta na Šalati i ponio titulu najprodavanijeg RnR albuma na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon nastupa na nekim bitnim američkim i australskim festivalima, glazbeni kritičari ih uspoređuju sa velikim RnR bendovima poput Arcade Fire, Fleet Foxes, Vampire Weekend, Grizzly Bear i predviđaju uspjeh u karijeri.

Cijena ulaznica

: Nakon prvog limitiranog kontigenta ulaznica po nižoj cijeni od 180 kn rasprodanom u rekordnom roku, obavještavamo vas da je do sada prodano tri četvrtine konačnog kontigenta ulaznica te se preostale ulaznice po cijeni od 220kn do isteka zaliha mogu još uvijek kupiti u Dirty Old Shopu, Tratinska 22 / Rockmark glazbenoj knjižari, Berislavićeva 13 kao i putem interneta na sljedećoj web adresi: http://www.dirtyoldempire.com/shop/katalog/ulaznice. Cijena ulaznice na samom ulazu na koncert iznosit će 250Kn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo