OGLAS

KAKVA NOSTALGIJA! / Usher rasturio nastup na poluvremenu Superbowla, nitko ne vjeruje koliko mu je zapravo godina

Image
12.2.2024.
8:35
VOYO logo

R&B zvijezda Usher nastupio je u poluvremenu nedjeljnog Super Bowla - uz pomoć will.i.ama, Alicie Keys, Ludacris… i par koturaljki.

Izjava o odricanju od odgovornosti prikazana prije nastupa šaljivo je upozorila gledatelje da nastup može uzrokovati "pjevanje, plesanje, znojenje, vrtnju i moguće probleme u vezi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Odjeven u bijelo i okružen gomilom energičnih plesača, Usher je izašao na pozornicu Allegiant Stadiuma u Las Vegasu i zaronio ravno u jednu od svojih najpoznatijih pjesama "Caught Up".

Prije svog nastupa u poluvremenu, Usher je priznao da je bio "izazov sabiti 30 godina u 13 minuta". Ali pjevač je napravio divljenja vrijedan posao uguravši što više svojih najprepoznatljivijih pjesama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Nastup je uključio i akrobate i limenu glazbu tako veliku da je bilo dovoljno članova da izgovore "USHER" na stadionu dok je nastupao.

Pjevač se bez napora prebacivao između klupskih himni i seks-džemova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Neke su pjesme trajale cijeli stih i refren, druge samo nekoliko sekundi.

Nakon što je Usher poslije nekoliko pjesama duboko ušao u svoj groove, zauzeo je stražnje sjedalo kad se njegova prva gošća, Alicia Keys, pojavila za jarko crvenim klavirom u odgovarajućoj svjetlucavo crvenoj odjeći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Par je zatim udružio snage kako bi izveo svoj duet "My Boo" - pružajući jedan od najslađih trenutaka u nastupu punom ponovnih susreta dok su radosno rekonstruirali svoj hit iz 2004. godine.

Image
Image

Nakon što se pjesma približila kraju i Keys otišla s bine, ostale gostujuće zvijezde počele su dolaziti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostali Usherovi gosti bili su Nj.E.R. - koji je odsvirao uzbudljivu solo gitaru tijekom "U Got It Bad" prije nego što je počeo s prepoznatljivim riffom "Bad Girl" dok je Usher nestao radi promjene kostima.

Image
Image

Jedini nedostatak u inače besprijekornom nastupu u poluvremenu bio je taj što je broj pojavljivanja u drugom poluvremenu gotovo počeo raditi protiv pjevača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok se šuškalo da se suradnja s Justinom Bieberom nije ostvarila, Usher je bio gotovo istisnut dok su plesači i zvjezdani gosti punili pozornicu.

Do trenutka kada se pojavio karizmatični Ludacris, iščekivanje je bilo na vrhuncu. Trio je započeo pulsirajuću izvedbu Usherova hita "Yeah!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Broj jedan u svijetu i neosporno jaka pjesma je pružila savršeni vrhunac u nastupu tijekom poluvremena punom vrhunaca. Društvene mreže gorjele su nakon nastupa Ushera, a mnogi nisu mogli vjerovati da je pjevač napunio 45 godina.

Usherov set gledali su američka megazvijezda Taylor Swift, reper Jay-Z, holivudski glumac Paul Rudd te bivši košarkaši LeBron i James Shaquille O'Neal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu Australija
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Love Island: All stars
Hell's kitchen
default_cta
Poseta
Dosje Jarak
Obiteljske tajne
Alvin i vjeverice
San snova
default_cta
Svemirski gusar
Ljubavna zamka
Monte carlo
VOYO logo