Linkin Park ima novi album, ali nisu se baš iskazali

U vrijeme najveće medijske eksponiranosti stila znanog kao nu metal, uz Korn, Limp Bizkit, Slipknot, Linkin Park su hranili svoju hibridnu teoriju na razne načine pomirenja heavy metala s 21.

30.7.2012.
17:59
VOYO logo

Zvuk je morao biti tehnoidan, moderniziran, efektiziran preko svih dotad trpljivih i poznatih dimenzija. Kad je trend trajao činilo se da ima smisla, bar zbog komercijalnog feedbacka, ako ne već zbog glazbenog uzbuđenja.

Namjere Linkin Parka da povrate publiku detaljno su razložene najavnim singlom Burn It Down kojim će mediokritetski kombinirati one sastojke za koje se činilo da će najnježnije funkcionirati što većem broju slušatelja. Problem ostatka albuma je isti kao i ostalih, a poglavito posljednja dva Minutes to Midnight i A Thousand Suns, u premalom broju pjesama za koje se možete vezati više od informativnog slušanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niti najveći producentski mag današnjice Rick Rubin nije činio onu nit prevage zbog koje bi se sjetili što je to smisleno u ovoj vrsti crossovera metala i rapa. Kolekcija je to pjesama za koju se osjeti kako se više radilo u post produkciji nego prilikom skladanja, premda bi svaki suvisli autorski uradak trebao biti obrnut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4/10

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo