POSEBNO IZDANJE TOP.HR-A: / Plesali smo, pjevali i ludirali se tijekom izolacije, a sada ćemo sve to gledati na RTL-u

Image

Specijalno izdanje emisije TOP.HR bit će posvećeno akciji 'GLASNO!' i radovima gledatelja

29.5.2020.
13:50
Play logo

Akcija 'GLASNO!' u organizaciji RTL Musica, puna je dva mjeseca uspješno probijala zidove izolacije, karantene, socijalnog distanciranja i rušila sve granice tišine.

Poticanje stvaralaštva i povezivanje ljudi bila je osnovna misija ove inicijative, a sudionici su nam pokazali koliko snage i kreativnosti nose u sebi i s koliko se pozitive možemo nositi s teškim situacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plesali smo, pjevali, ludirali se

Inicijativu su podržale mnogobrojne zvijezde, poput Severine, Damira Kedže, Ide Prester, Ivice Kostelića, Baby Dooksa, Ane Rucner, Zvjezdana Ružića, itd., a iako su tijekom ova dva mjeseca pristigli zbilja mnogobrojni sjajni radovi, za spomenuti svaki bi nam trebala u najmanju ruku višesatna emisija i TOP 400 lista.

Dva mjeseca smo s vama plesali, pjevali i ludirali se, a danas smo, za kraj akcije, vaša videa iz akcije 'GLASNO' spojili u jedan poseban video zahvale. Slali ste nam puno dobrih vibracija i tako smo zajedno kreirali najpozitivniju uspomenu, u ne toliko pozitivnom razdoblju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kao dodatno iznenađenje i nagradu za vaš trud, u subotu 30.5. u 13.45 na RTL 2 emitiramo specijalno izdanje emisije TOP.HR, posvećenu upravo ovoj akciji i vašim radovima. Ana Radišić s gostima u studiju i dnevnim boravcima, donose vam presjek najboljih radova… Javite prijateljima, mamama i tatama, možda će baš netko od vas dobiti svojih par minuta na televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Većinu odabranih radova i dalje možete pronaći na facebook stranici RTL Music-a, a baš svi vaši radovi se i dalje nalaze na stranicama Rtl.hr/embed/tv/glasno.

Tisuću puta, hvala svima!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne propustite Top.Hr i ostanite uvijek glasni (i odgovorni)!

BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo