VAŽNIJI PRIORITETI / Baby Lasagna otkrio zašto neće nastupati na Melodijama Jadrana: 'Odgoda je neophodna'

Image
Foto: Zarko Basic/PIXSELL/ Luka Batelic/PIXSELL

Glazbenik je otkrio zašto ipak neće nastupiti na ovogodišnjim Melodijama Jadrana

17.6.2024.
18:28
Zarko Basic/PIXSELL/ Luka Batelic/PIXSELL
VOYO logo

Baby Lasagna trebao je nastupati na Melodijama Jadrana s Tončijem Huljićem & Madre Badessom te Petrom Šegedinom Pjerom, ali će pjesmu "Aj pitaj" ipak izvesti bez njega.

Nakon objašnjenja Tončija Huljića, oglasio se i Baby Lasagna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutno ima druge prioritete

''Zbog izdavanja novog singla, koji je u ovom trenutku moj osobni prioritet, i poslovnih odluka vezanih uz potpisivanje internacionalnog ugovora, suradnja s Tončijem Huljićem povodom festivala Melodije Jadrana trenutno je odgođena. Iako smo svi bili izuzetno uzbuđeni zbog ove suradnje, vjerujemo da je važno da se projekt realizira u najboljim mogućim uvjetima. Trenutno sam zauzet aktivnostima vezanim za izlazak novog singla i pripremama za nadolazeće nastupe. Upravo zato odgoda suradnje je neophodna jer obojica želimo osigurati jedinstveno glazbeno iskustvo za slušatelje u odgovarajućim uvjetima. Tončijeva podrška koja traje od prvog dana upoznavanja mi znači puno te mi je neizmjerno drago što će nastaviti sa simpatijama pratiti izgradnju moje karijere. Ja ću, kao i do sada, nastaviti pratiti njegov rad", napisao je Baby Lasagna u Instagram Storyju.

Image
Foto: Instagram

Podsjetimo, Tonči Huljić ranije se oglasio na svom Facebook profilu i objavio kako Baby Lasagna neće sudjelovati s njim u realizaciji pjesme "Aj pitaj" na Melodijama Jadrana 2024.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NIŠTA OD SURADNJE /

Baby Lasagna ipak neće s Tončijem Huljićem nastupati na Melodijama Jadrana

Image
NIŠTA OD SURADNJE /

Baby Lasagna ipak neće s Tončijem Huljićem nastupati na Melodijama Jadrana

"Dragi prijatelji, slušatelji i gledatelji, zbog promijenjenih poslovnih okolnosti, Baby Lasagna neće biti u mogućnosti biti dio pjesme 'Aj pitaj' na Melodijama Jadrana 2024. Pojašnjenja radi, Baby Lasagna je potpisao ugovor s Polidorom iz Njemačke, koji je u okviru Universal grupacije. Tim ugovorom poslovna dinamika i sva prava su pod njihovom ingerencijom. Tako su odlučili da hitno van idu i s drugim singlom, što i ja smatram ispravnom poslovnom odlukom. Kako pjesma izlazi gotovo istodobno kao i pjesma Madre Badesse i sigurno bi izazvala pitanje razdiobe podjele prava na istu, Baby i ja smo vrlo brzo donijeli odluku da suradnju ostavimo za neko kasnije vrijeme. Zahvaljujem Baby Lasagni na učešću u promotivnoj kampanji moje linije pića, gdje smo se i upoznali i dogovorili suradnju petnaestak dana prije nego što je Dora održana, te u trenutku kada je imao ugovor samo za pjesmu 'Rim tim tagi dim'. S velikim simpatijama pratit ću nastavak karijere, uvjeren u realizaciju njegovih snova. Njegov vjerni fan (iako on voli mačke, a ja pudlice)", napisao je Huljić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Baby Lasagna Vatrenima:' Donesite to zlato doma, ja nisam uspio, ali vi sigurno hoćete'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo