MILE KEKIN U NOVOM SPOTU POKAZAO SVOJE KLINCE: / 'Iskoristili smo djecu iz vlastitog uzgoja plaćenu hamburgerima'

Image
Foto: Filip Filković Philazt

Pjesma je skinuta s drugog Kekinovog albuma, Kuća bez krova. U njemu je pokazao članove svoje obitelji

22.10.2018.
14:43
Filip Filković Philazt
VOYO logo

Mile Kekin je u petak predstavio svoj drugi solo album. S njega je skinut aktualni singl Takav par, koji već peti tjedan ne silazi s vrha najslušanijih singlova u Hrvatskoj, a ovaj se tjedan nalazi na visokom četvrtom mjestu. Spot za tu pjesmu je napravljen poput filma, režiji odličnog mladog redatelja Filipa Filkovića Philazta.

„Rekoh Filcu da snimi spot za Takav par, a on je snimio cijeli film koji prati odrastanje jednog Takvog para. Zato ćete u ovom uratku vidjeti i miliciju i policiju, pikule i dronove. U spotu su iskorišteni prvi susjedi, muzikanti, ali i djeca iz vlastitog uzgoja plaćeni hamburgerima", rekao je Mile.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Iskoristili smo kratko trajanje odlične pjesme da bismo ispričali jednostavnu priču o kompleksnim stvarima. Ljubav je, naravno, jedna od njih, ali isto tako je i odnos, stav, kultura, odgovornost, osjećaj, priroda. Spot ima nekoliko činova, a glavni cilj nam je bio pokazati umjesto ispričati - ponuditi vizualne simbole s kojima gledatelji rezoniraju i sve im govore. Trudili smo se što više približiti formi kratkog filma i mislim da smo u tome uspjeli", rekao je režiser spota.

Glavne i sporedne uloge u novom spotuimali su: Korina Lazo, Vito Kekin, Zlata Cetina Terzić, Pavle Letić, Žina Petrović, Milovan Kavšek, Miša Kekin, Jan Lazo, Andrija Lazo, Marko Bregant, Danko Krznarić, Mihovil Pirnat, Davor Halambek i sam Milan Kekin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte spot:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo

Još iz rubrike