Play ponuda

BURA REAKCIJA / Let 3 podijelio Europu: Neki traže diskvalifikaciju Hrvatske na Eurosongu! 'Što nije u redu s vama? Ovo je za nula bodova'

Image
Foto: Goran Kovačić/Pixsell

Jedna skupina fanova Eurosonga traži da se diskvalificira Hrvatska, dok ima i onih kojima se performans Leta 3 jako svidio

12.2.2023.
10:51
Goran Kovačić/Pixsell
Play ponuda

Hrvatska je sinoć odabrala svog predstavnika za Eurosong, koji će se ove godine održati u Liverpoolu, a nakon pobjede grupe Let 3 s pjesmom "Mama ŠČ" nastao je potpuni kaos na Twitteru.

Jedna skupina fanova ovog prestižnog glazbenog natjecanja traži da se diskvalificira Hrvatska, dok ima i onih kojima se ovaj performans svidio.

"Odmah diskvalificirajte Hrvatsku, ili barem pjesmu", "Želim Hrvatskoj nula bodova na Eurosongu", "Hrvati, što ste to napravili? Ako se ovo kvalificira u finale, bit ću jako uznemiren", "Što nije u redu s vama?", "Nova godina, novi neprolazak Hrvatske u finale", "Pokušava li Hrvatska namjerno sabotirati svoje šanse na Eurosongu?", "Druge države se barem trude", samo su neke od kritika.

A drugi nam prognoziraju pobjedu

S druge strane, potpuno suprotne reakcije stranaca na Twitteru. Neki nam čak prognoziraju pobjedu.

"Ovo je najbolja pjesma koju Hrvatska šalje na Eurosong u zadnjih nekoliko godina", "Hrvatska će pobijediti na Eurosongu", "Najjača pjesma Hrvatske u posljednjih nekoliko godina", glase pozitivni komentari.

Image
JESTE LI GLEDALI? /

Rakete, Lenjin, ruže u stražnjici...: Ovako je izgledao spektakularan nastup Let 3 na Dori

Image
JESTE LI GLEDALI? /

Rakete, Lenjin, ruže u stražnjici...: Ovako je izgledao spektakularan nastup Let 3 na Dori

Grupa Let 3 inače je poznata po ekscesnim performansima. Tako su sada na Doru došli na traktoru, dok su na sceni nosili haljine i kapu koja je dijelom vojničke uniforme. U svojim izjavama Mrle i Prlja isticali su kako je njihova pjesma antiratna.

Play ponuda
Play ponuda