Play ponuda

POGLEDAJTE VIDEO / Let 3 dobio novu plesnu ekipu za 'Mamu ŠČ' na Eurosongu: Ovako to izgleda kada umirovljenici otpuste kočnice

Foto: Facebook screenshot

Umirovljenici zaplesali uz 'Mamu ŠČ', ali na svatovski način, pogledajte urnebesni video

28.2.2023.
17:55
Facebook screenshot
Play ponuda

Članovi benda Let 3 tvrde da nisu očekivali pobjedu na Dori, no još su manje očekivali da će njihova pjesma “Mama ŠČ!” zavladati Hrvatskom, pa i šire.

Samo veselo!

Osebujni momci iz benda priredili su pravo iznenađenje svojim nastupom, ali onda im je publika uzvratila na isti način – pozitivne reakcije nižu se u velikom broju, a pjesmu već danima pjevuše i mladi i stari.

Posebno je javnost oduševila snimka iz Velike Gorice, na kojoj umirovljenici plešu uz stihove pjesme koja će nas u svibnju predstavljati na Eurosongu u Liverpoolu.

Video je objavljen na Facebook stranici Udruga umirovljenika grada Velika Gorica, podružnica Kobilić. Stariji gospodin i gospođa urnebesnim su plesnim koracima polako podizali atmosferu. Do kraja snimke pridružili su im se i ostali na plesnom podiju.

Snimka se brzo proširila društvenim mrežama, a mnogi su se nasmijali na ples starijeg para.

Play ponuda

"Koje ste vi legende”, “Bravo za sjedokosog gospodina. Svi ste super”, “Bravo za ovog gospodina. Živio sto i uvijek plesao i zabavljao”, neki su od komentara.

Na navedenoj Facebook stranici objavljeno je još nekoliko snimki koje pokazuju kako i umirovljenici itekako znaju zabavljati. Mnogi su upravo u tom smjeru komentirali, tvrdeći kako mladi imaju što naučiti od ovih dobro raspoloženih ljudi, koji se ne srame plesati “kao da ih nitko ne gleda”.