PROSIDBA NA BINI / Spektakularni koncert Klape Rišpet prekinuo romantičan trenutak: 'U 37 godina karijere nisam imao ovakvu situaciju'

Image

Kako romantike i ljubavi ne nedostaje na koncertima klape Rišpet, tako je sinoćnji koncert postao posebniji time što je Mirko zaručio Ankicu

29.7.2022.
12:56
Play logo

Članovi klape Rišpet predvođeni autorskom palicom Pere Kozomare i prvim glasom Ivom Amulićem na svom prvom nastupu na Ljetnoj pozornici u Opatiji publici su pružili večer punu emocija, pod zvjezdanim nebom, uz zvuke mora i miris soli, baš kako i treba doživjeti pjesme “dalmatinskih slavuja”.

Pjesmom „Bojim se“ klapa Rišpet započela je svoj koncert na opatijskoj pozornici. „Ti si jedina ljubav mog života“, „Ja samo za te živim“, „Šta mi ljube hoćeš kazat“ samo su neki od hitova uz koje je publika u Opatiji pjevala i plesala tijekom više od dva sata koncerta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakav je osjećaj nastupiti u Opatiji najbolje zna Ivo Amulić: „Koncert u Opatiji kruna je rada zadnjih 11 godina. Ne kažem da ovakvih koncerata nije bilo, imali smo koncerte u Spaladium Areni, Lisinskom, ali Opatija i opatijska pozornica kao ljetna destinacija je nešto posebno i fenomenalno. Koncert za pamćenje."

shimmer fallback
shimmer fallback

Pala i prosidba na bini

Doživjeti u punom sjaju izvedbe hitova na koje su se mnogi zaljubljivali, slavili, nazdravljali poseban je osjećaj. Kako romantike i ljubavi ne nedostaje na koncertima klape Rišpet, tako je sinoćnji koncert postao posebniji time što je Mirko zaručio Ankicu uz pjesmu „Ja samo za te živin“. Bio je to trenutak koji će pamtiti zasigurno cijeli život.

shimmer fallback
shimmer fallback

Ovo je bila prva prosidba na bini i za Amulića: „U svojih 37 godina profesionalnog rada nisam imao situaciju da mi na bini čovjek prosi svoju buduću ženu. Jučer se dogodilo spontano i stvarno me je ganulo do te mjere da mi se grlo steglo, nedostajalo mi je malo da se rasplačem. Bilo je stvarno lipo.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je ovo bio njihov prvi nastup na opatijskoj pozornici, publika ih je prihvatila kao svoje te nema sumnje da ovo neće biti jedini njihov nastup na jednoj od najljepših pozornica na Jadranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
default_cta
Elon Musk show
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
default_cta
Britain's Got Talent
Tri sestre
Play logo