'PA ISKRENO...' / Houra o 'novim Prljavcima' s Bogovićem i Filešom: 'S Davorinom se nisam vidio još od Crno-bijelog svijeta'

Image
Foto: Damir Spehar/ Pixsell

Jasenko Houra je za domaće medije komentirao informaciju da sada postoje dva benda pod imenom 'Prljavo kazalište'

25.7.2023.
16:16
Damir Spehar/ Pixsell
Play logo

Da je naša glazbena scena, ponekad scena apsurda - moglo bi se reći i zbog drame koju je izazvao bivši bubnjar Prljavog kazališta, Tihomiš Fileš.

Naime, on je po pisanju Jutarnjeg, osnovao novo Prljavo kazalište, zajedno s Davorinom Bogovićem, nekadašnjim pjevačem Prljavaca, i Alenom Kraljićem, bivšim članom Pips, Chips & Videoclipsa. Napise o novom Prljavom kazalištu za Index je komentirao Jasenko Houra, frontmen starih Prljavaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

"Iskreno, ne znam što bih vam rekao. Upravo sam došao s puta, uskoro putujemo u Medulin na koncert te sam ovu informaciju dobio iz novina. Tako da, bolje ćete vi meni reći što se događa nego ja vama", rekao je Houra i dodao da se s bivšim članovima benda praktički i ne vidi.

Image
NOVI OBRAT, STARO IME /

Prljavo kazalište se vratilo! Ukinuta je privremena sudska mjera, iznenađen i Houra: 'Nema zle krvi, ali...'

"Pa ja se s Bogovićem praktički nisam vidio još od Crno-bijelog svijeta", ustvrdio je Houra, a komentirao je i mogućnost da na sceni postoje dva benda istog imena.

"Stvarno ne znam što će biti u budućnosti. Iskreno, da ste me prije godinu dana pitali je li ova situacija uopće moguća, rekao bih vam da nije", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Trgovački sud je 29. srpnja prošle godine donio odluku da je ukinuta privremena mjera Jasenku Houri i Mladenu Bodalecu te prema njoj smiju nastupati pod imenom Prljavo kazalište. Naime, početkom srpnja 2022. donesena je privremena sudska mjera kojom je Houri i Bodalecu zabranjeno korištenje imena Prljavo kazalište.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu potvrditi da je Trgovački sud u Zagrebu dana 1. 7. 2022. donio rješenje kojim se određuje privremena mjera kojom se g. Houri i g. Bodalecu nalaže da prestanu s radnjama kojima se povrjeđuju registrirani žigovi g. Fileša, odnosno da prestanu pružati usluge koje se odnose na kulturne djelatnosti pod nazivom PRLJAVO KAZALIŠTE, PRLJAVCI ili drugim sličnim nazivom, kao i da otkažu sve dogovorene aktivnosti i daljnje aktivnosti pod zaštićenim žigovima odnosno nazivima", rekla je za Index ranije odvjetnica Tihomira Fileša Kristina Delfin Kanceljak.

POGLEDAJTE VIDEO: "Nakon 25 godina, Motovun Film Festival se seli! Tuguje i naša reporterka: Večeras bi moglo biti suza"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

"Privremena mjera stupa na snagu danom dostave rješenja g. Houri i g. Bodalecu (što očekujemo da će, ako već nije izvršeno, biti ovih dana), a traje do pravomoćnog okončanja sudskog postupka koji g. Fileš mora pokrenuti u određenom roku", dodala je.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo