OVO MORATE ČUTI / Svi su ludi za Knoll! O našoj Ivani snimaju se i pjesme: 'Ona umiruje bol i čeka da zabiješ gol, Neymar lije suze...'

Image
Foto: Profimedia

Knoll je danas doputovala u Zagreb iz Katara, a na Instagramu je napisala koliko joj je tamo bilo lijepo

21.12.2022.
11:12
Profimedia

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll zaludjela je skoro sve tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru. Ona je na Instagramu dobila vojsku novih pratitelja, pa ih sada ima preko 3,5 milijuna, svjetski mediji pišu o njoj, a skladaju se i pjesme njoj u čast.

Bend ToJeTo napisao je i snimio pjesmu pod nazivom Ivana Knoll. "Navijačka pjesma o najvatrenijoj navijačici Ivani Knoll koja se nametnula u Kataru kao svjetski broj jedan", istaknuli su.

"Ona umiruje bol i čeka da zabiješ gol. Ivana Knoll, Ivana Knoll. Tribinama donosi sunce… Kockica po kockica i sve joj dobro stoje… Čak i Neymar lije prave muške suze", glasi jedan od stihova pjesme.

Image
ŠKLJOCALI FOTIĆI /

Ivana Knoll ostala u Kataru dulje od nogometaša, ali evo i nje kući! Sletjela je u Zagreb i dobila doček dostojan zvijezde

Image
ŠKLJOCALI FOTIĆI /

Ivana Knoll ostala u Kataru dulje od nogometaša, ali evo i nje kući! Sletjela je u Zagreb i dobila doček dostojan zvijezde

No, grupa ToJeTo nije jedina koja pjeva o hrvatskoj najvatrenijoj navijačici. Lovac iz "Potjere" Dean Kotiga na Instagramu je izveo svoju autorsku skladbu Ivani u čast.

'Ivana Knoll ti si moj idol'

"Javna zahvala kolegici influencerici Ivani Knoll uime HDI-ja (Hrvatskog društva influencera) u obliku moje osobne autorske i baš ono dobre pjesmice. Hvala Ivana, naprijed Hrvatska!", napisao je Kotiga u opisu objave na kojoj svira klavijaturu i pjeva svoju skladbu.

"Ivana Knoll ti si moj idol, samo navijaj glasno zavijaj, lijevo, desno, vrti, maši da otiđu naprijed naši, moja hvala ide tebi, a ti tamo svih pozdravi", pjevao je na videu.

Podsjetimo, Ivana je danas doputovala u Zagreb iz Katara, a na Instagramu je napisala koliko joj je tamo bilo lijepo.

"Katar hvala! Bilo je to najbolje Svjetsko prvenstvo! Srce mi je puno i tako sam ponosna što smo pokazali svijetu da svi prihvaćamo druge kulture, religije i načine života! Toliko nacija na jednom mjestu, velika obitelj Svjetskog kupa! Volim te i vidimo se uskoro", istaknula je.

BKFC 50
Kalkanski krugovi
Love island UK
San snova
default_cta
Ljubav je na selu
Štrumpfovi
Bijela kraljica
Britain's Got Talent
default_cta
Pun mjesec