PECO JE PROŠLOST / Irena Pecotić guštala na koncertu Doris Dragović, svi se pitaju: Tko je misteriozni frajer koji joj je pravio društvo?

Image
Foto: Instagram

Veliki koncert glazbene dive Doris Dragović nije propustila ni Irena Pecotić, koja se na Instagramu pohvalila zagonetnim fotografijama iz publike

13.11.2022.
13:08
Instagram
Play logo

Bivša supruga glazbenika Marka Pecotića Pece sinoć je bila na spektakularnom koncertu Doris Dragović u splitskoj Spaladium Areni. Dijelove veličanstvene atmosfere Irena Pecotić je podijelila na svom Instagram Storyju.

shimmer fallback
shimmer fallback

Posebnu je pozornost privukla fotografija na kojoj lijepa farmaceutkinja pozira s misterioznim muškarcem. Oboje su razvukli široke osmijehe i izgledali vrlo blisko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Novi početak

Podsjetimo se, Marko i Irena rastali su se nedavno nakon 16 godina braka, tijekom kojeg su dobili dva sina. Poznati splitski pjevač priznao je supruzi i medijima da ima novu ljubav - kolegicu i suradnicu Silviju Dvornik.

Play logo

Ovaj ljubavni trokut preko noći je postao vrlo popularan u domaćim medijima te se od te eksplozivne vijesti prati svaki njihov korak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marko i njegova nova djevojka Silvia zbog silnog su medijskog pritiska jedno vrijeme izbivali s Instagrama, no vratili su se nedavno. Na toj društvenoj mreži jedno drugo, a Peco prati i bivšu suprugu Irenu. S druge strane, njih dvije međusobno se ne prate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Večera za 5
Superstar
Život na vagi
Obiteljske tajne
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ubice mog oca
Britain's Got Talent
Tri sestre
default_cta
Play logo