NAJTRAŽENIJI HRVAT / Fanovi Baby Lasagne ostali bez karata: 'Šalata je premala za tebe, rezerviraj par Arena'

Image
Foto: Profimedia

Mnogi su se ispod objave Baby Lasagne na Instagramu žalili kako su brzo ostali bez karata te su ponudili drugo mjesto na kojem bi mogao zapjevati 'Rim Tim Tagi Dim'

15.5.2024.
17:39
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski predstavnik na Eurosongu 2024., Baby Lasagna, danas je rasprodao dva koncerta na Šalati. Iako je pjevač ugodno iznenađen velikim interesom za kupnju karata, kojih je ponestalo u roku od četiri minute, njegovi su fanovi bili iznenađeni time što se koncerti održavaju na Šalati, a ne u zagrebačkoj Areni, za koju tvrde da bi napunio jednako brzo.

Mnogi su se na Instagramu ispod objave pjevača žalili kako su brzo ostali bez karata jer je na Šalati ukupan kapacitet šest tisuća mjesta, dok je u zagrebačkoj Areni ukupni kapacitet 25.000 mjesta. Da Lasagna nastupa u Areni, više bi karata bilo pušteno u prodaju te bi se tako smanjio broj obožavatelja koji su ostali bez željene karte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
EUFORIJA NA VRHUNCU /

Rasprodan i drugi koncert Baby Lasagne na Šalati: U prodaju puštene karte za treći

Image
EUFORIJA NA VRHUNCU /

Rasprodan i drugi koncert Baby Lasagne na Šalati: U prodaju puštene karte za treći

"Možda da se prebaci u Arenu? Opet sam ostala bez karata", "Dajte Arenu, ovo nema smisla", "Prebacite sve lijepo u vašu Arenu jer toliko bi nas iz Srbije došlo", "Šalata je premala za tebe. Odmah rezerviraj par Arena", komentirali su fanovi na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavio samo tri koncerta na Šalati

Nakon što je Baby Lasagna vidio da su u roku od četiri minute rasprodane karte i za drugi koncert, oglasio se na Instagram Storyju.

"Drugi koncert je već rasprodan. Ne znam što bih rekao pa neću reći ništa osim da smo dodali i treći koncert. Ako se i taj rasproda, morat ćemo se sastati negdje drugdje ovo ljeto. Karte za treći koncert su već puštene u prodaju, pokušajte ju uhvatiti. Hvala vam na podršci. Ovo je van svega što sam očekivao", rekao je Lasagna na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Baby Lasagna/Instagram

POGLEDAJTE OVAJ VIDEO: Miljenik svih, favorit kaldionica...Baby Lasagna doista je moralni pobjednik Eurosonga

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo