Nemeša iznenadila osoba X

Veli Brat je u šestoj live emisiji odlučio zakomplicirati stvar većom napetošću pa treću nominiranu osobu nije imenovao već ju je nazvao osoba X.

24.4.2011.
22:53
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

arti-201104240188006 Voditeljice Antonija Blaće i Marijana Mićić pozdravile su gledatelje, najavile izbacivanje jednog od 13 stanara te nekoliko iznenađenja koje je pripremio Veliki Brat.

U šestoj live emisiji gošća u studiju je bila Emina majka, gospođa Šuker, koja nije imala ništa protiv kada je Ema izjavila da želi u show, u studiju je rekla i da je podržava u svemu.

Nakon što su linije zatvorena, a glasovanja završeno, Veliki Brat je objavio imena samo dvojice nominiranih stanara, a oni su: Slavica i Lester, treći nominirani stanar/stanarka - osoba X, ostaje nepoznata do samog kraja emisije.

U ispovjedaonicu je prva ušla Bojana, vidjela je sliku trećeg nominiranog stanara ili stanarke. Dva je boda dala Slavici, a jedan Lesteru, jer, kako je rekla, osoba X joj je draža.

arti-201104240097006 Drugi je u ispovjedaonicu ušao Horvat. Pogledao je fotografiju nepoznate nominirane osobe i dao joj je dva boda. Nije bilo potrebno da objasni razloge. Jedan bod je dao Slavici, a to je učinio da ne bi Lesteru dao bod.

Marijana je ušla treća. Dva boda je dala Slavici zbog njezinih ispada i psovki, a jedan bod je dala Lesteru jer se previše gleda u ogledalo.

Nakon Marijane u ispovjedaonicu je ušao Duško. Dva boda je dao Lesteru, zato jer mu Slavica kuha, a jedan osobi X.

Soraja je Lesteru dala dva boda jer joj je draža Slavica i jer je s njom u najboljim odnosima, a jedan osobi X.

Nikola je dva boda dao Slavici, zbog ispada i promjena raspoloženja, jedan bod dao je osobi X, jer je s Lesterom u dobrim odnosima.

Veliki Brat je zatim pozvao Nirmala u ispovjedaonicu. Osobi X je dao dva boda, a jedan Slavici jer se više uklopio s Lesterom.

Nakon Nirmala u 'vrući' BB stolac je sjela Ema. Osobi X je dala dva boda, a jedan Slavici zbog toga što se nekada živcira zbog gluposti zbog kojih se, po njezinom mišljenju, ne bi trebala živcirati.

A nakon Eme je Tamara davala glasove za ispadanje. Slavici je dala dva boda jer se nervira i ljuti, a jedan bod je dala Lesteru jer joj je draža osoba X.

Radiša je također prvo pogledao fotografiju osobe X te odlučio dva boda dati Slavici, a jedan osobi X.

U ispovjedaonicu je zatim ušla Slavica. Dva je boda za izbacivanje dala osobi X, a Lesteru jedan.

Lester je osobi X dao dva boda, a Slavici jedan. Posljednji je u ispovjedaonicu ušao Nemeš, kapetan kuće, koji je zbog toga ovaj put zaštićen od ispadanja i čiji će glasovi možda presuditi kada je izbacivanje u pitanju. Nemeš nije očekivao da će osobu X vidjeti na fotografiji.

Svi su dali svoje glasove, koji će odlučiti o tome tko od 13 stanara napušta BB kuću, a zatim su zajedno zapjevali uskršnju pjesmu.

Nakon pjesme, otkriveno je da je osoba X - Tamara, no, iako je po glasovima do samog kraja bilo neizvjesno, jer su Tamara i Slavica imale isti broj bodova, Slavica je izbačena iz BB kuće, a Nemeš je svojim glasovima utjecao na to jer je četiri boda dao Slavici.

Vezani članci:

arti-201104230232006 arti-201104220570006 arti-201104240097006 arti-201104240188006 arti-201104170324006

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali