Nemeš izbačen pa vraćen

Iz kuće je izašao Nemeš, a njegov intervju nakon izlaska pratili su ukućani na televiziji.

29.5.2011.
22:37
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

arti-201105290294006 Iako je nakon lažnih nominacija trebalo uslijediti lažno izbacivanje, Big Brother je zbog neplanirane greške odustao od večeri laži i sve pretvorio u večer istine. Naime, Katarina, koja je u kuću ušla kao matičarka, uništila je iznenađenje i ostavivši najave za Big Brother otkrila je stanarima da su nominacije bile lažne. Zato je BB odlučio da ovo bude večer istine, a ne laži. O tome su obavijestili i stanare.

Nemeš je izašao iz kuće, no svjestan je da neće napustiti show. Nakon što je izašao u zagrljaj mu je doletjela jedna djevojka iz publike, a on je rekao kako je on ne poznaje.

Njegov intervju s Marijanom Mićić uživo su pratili svi stanari, no on ne želi pričati puno o svojoj Marijani.

'Da, zaljubio sam se. Ajmo da ne pričamo o meni i Marijani. Mi jesmo unutra i svašta se vidi, a ne vidi se sve', rekao je objasnivši kako alkohol na njega djeluje jako loše.

'Kuća i alkohol su izvukli od mene nešto najgore. I doma sam lomio. Zbog roditelja mi je strašno. To je odvratno, osjećam se kao Dr. Jekyll i Mr. Hyde', dodao je.

Nakon intervjua Nemeša je Antonija Blaće ispratila na BB smetlište, gdje su ga dočekali ostali bivši stanari, osim Dragane.

Dragana se, naime, uvrijedila jer joj nitko od stanara nije dao ni bod za povratak u BB kuću, pa se nije htjela ni vratiti.

Big Brother je obavijestio stanare da su bivši stanari na smetlištu i da će u showu biti tjedan dana. Stanari iz kuće su kao svog predstavnika za 'okršaj' s bivšim stanarima odabrali Horvata. On se s Tamarom borio za ostanak u kući i izgubio. Na kraju im je BB priznao kako je igra namještena i poslao stanare iz kuće na smetlište, a stanare sa smetlišta u kuću.

arti-201105290174006Nirmal, koji je slavio rođendan, zahvalio se mami što ga je rodila i tati što ga je napravio. Na upit Big Brothera tko bi htio da pobjedi u showu, rekao je da bi htio da pobjedi dobrota i drugarstvo.

Antonija pak nije krila svoje loše mišljenje o Marijani i Nemešu.

'Teško mi je sjedati pored nje jer sam je jučer ogovarala. Nemeš je njoj samo igračka, ne zanima me njihov odnos. On je papak kakvog nema, to svi misle', rekla je Antonija

'Ja sam budala, on je idiot', objašnjavao je prije izlaska iz kuće Nemeš zašto ne želi ispasti prije Brandona.

Tada se obrušio na Brandona i zaprijetio mu da se Marijani više ne obraća. Zbog svog agresivnog ponašanja i prijetnji pozvan je u ispovjedaonicu, gdje je upozoren.

Vezani članci:

arti-201105290294006 arti-201105290174006 arti-201105280181006 arti-201105280319006

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali