Play ponuda

DANIEL CRAIG OPET POSTAJE JAMES BOND: / 25. film o najpoznatijem tajnom agentu režirat će Danny Boyle

Image
Foto: Screenshot

Film će najprije biti prikazan u velikoj Britaniji u listopadu sljedeće godine, a zatim mjesec dana kasnije u SAD-u.

25.5.2018.
15:22
Screenshot
Play ponuda

Britanski redatelj Danny Boyle režirat će 25. film o Jamesu Bondu, a u ulozi slavnog agenta 007 peti put će se pojaviti Daniel Craig, objavili su producenti u petak.

Produkcija filma počet će u studijima Pinewood u Velikoj Britaniji u prosincu. Boyle će prilagoditi scenarij Johna Hodgea, najpoznatijeg po radu za Boyleov film Trainspotting 1996.

Predviđeno je da još neimenovani film o Bondu najprije bude prikazan u Velikoj Britaniji u listopadu 2019. , a u SAD-u mjesec dana kasnije, objavili su u zajedničkoj izjavi EON Productions, Metro Goldwyn Mayer Studios (MGM) i Universal Pictures.

"Drago nam je da možemo objaviti da će iznimno talentirani Danny Boyle režirati novi film o Jamesu Bondu čiji lik peti put tumači Daniel Craig u 25. nastavku franšize", rekli su producenti Michael G. Wilson i Barbara Broccoli.

"Jedinstvena kombinacija Dannyjeve inovativne režije i Danielova utjelovljenja agenta 007 osigurali su da smo jednostavno morali biti partneri u sljedećem poglavlju kultne serije", rekla je Donna Langley, direktorica Universal Pictures, međunarodnog filmskog distributera.

Play ponuda
Play ponuda