Play ponuda

Angelina donijela odluku koja će vas šokirati

shimmer fallback

Jedna od najpopularnijih svjetskih glumica, 39-godišnja Angelina Jolie sve se više okreće redateljskom poslu.

20.11.2014.
13:06
Play ponuda

Nakon što su, konačno na radost svekolikog pučanstva, stali pred oltar , Brad i Angelina prionuli su na posao. Trenutno zajedno snimaju film By the sea, dok Jolie usporedno radi i na svom redateljskom projektu, filmu Nesalomljivi. Nakon filma U zemlji krvi i meda, ovo je drugi projekt u kojem je Angie redatelj.

'By the sea je težak film i nije mi lako raditi s Bradom. Međusobno se izazivamo i to je jako dobra stvar. Teško je i dramatično, ali uspijevamo balansirati', rekla je Angelina u intervjuu za magazin DuJour .

To što se Jolie ponovno nalazi iza kamera i ne čudi previše, jer i sama priznaje da se ispred njih nikada nije ugodno osjećala. Iz tog razloga naveliko razmišlja o povlačenju iz glume.

'Nikada se nisam dobro osjećala kao glumac i nikada nisam voljela biti ispred kamera. Iskreno, nisam nikada ni pomišljala da bih mogla režirati no, nadam se da ću u tome uspjeti, jer zaista uživam biti redatelj', ispričala je Angie te nadodala kako to znači da će se sigurno uskoro povući iz glume.

Play ponuda
Play ponuda