BRAK NA PRVU / Tina dobila more poruka podrške obožavatelja: 'Najbolja si kandidatkinja svih sezona'

Image
Foto: RTL

Tina se povodom završetka emisije oglasila na društvenim mrežama

14.6.2024.
8:54
RTL
VOYO logo

Nakon završetka emisije "Brak na prvu" čije su propuštene epizode dostupne na platformi Voyo, Tina Blašković oglasila se na TikToku kako bi se obratila obožavateljima koji su je gledali u emisiji. U videu je rekla da je od gledatelja dobila puno poruka podrške te im je tim povodom zahvalila.

Image
BRAK NA PRVU /

Tina se na Instagramu obratila hejterima: 'Lako je suditi ljude na TV-u'

Image
BRAK NA PRVU /

Tina se na Instagramu obratila hejterima: 'Lako je suditi ljude na TV-u'

Prozvali ju najboljom kandidatkinjom svih sezona

Kandidatkinja je zapisala neke od njoj najdražih poruka podrške obožavatelja te ih je pročitala. Kako kaže, puno ih je pisalo da su nešto od nje naučili i plakali s njom. U "Braku na prvu" je bila u braku s Tiagom, a njihov je odnos završio neslavno. Ipak, Tina se nije dala slomiti, a evo nekih komplimenata Tininih fanova: "Lijepa, hrabra, jaka, emotivna, energična. autentična, žena zmaj, maher, najbolja kandidatkinja svih sezona, divna, inspiracija, otvorena, perspektivna, pametna, dostojanstvena, kvalitetna, iskrena, kraljica."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala što ste se javili, što ste mi bili podrška. Moje iskustvo bez takve podrške ne bi bilo to što je danas", naglasila je Tina u videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Tina je u sociološkom eksperimentu "Brak na prvu" bila u braku s Tiagom. Od samog su se početka slagali odlično, ali su na izricanju zavjeta ipak rekli kako neće nastaviti vezu nakon showa. Završetak njihova odnosa bio je popraćen uvredama gdje je svaki od njih imao svoju stranu priče. Nažalost, danas više nisu u kontaktu.

Sociološki eksperiment ''Brak na prvu'' pogledajte na platformi Voyo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE OVAJ VIDEO: Josip Brakus za Net.hr o ulozi u seriji: 'Kada zaboravim tekst, improviziram'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo