BRAK NA PRVU / Dario pronašao onu pravu, pa mu se javila bivša: 'Dobit ćeš batina kad dođeš doma!'

Image
Foto: Dario Crnković/Instagram

Dario je zbog ljubavi preselio u Dalmaciju, a fotke često objavljuje na društvenim mrežama

7.7.2024.
8:55
Dario Crnković/Instagram
VOYO logo

Darija Crnkovića pratili smo u RTL-ovoj emisiji "Brak na prvu" čije su propuštene epizode dostupne na platformi Voyo. U showu je u braku bio s Petrom Meštrić, danas liječnicom, a iako s Petrom nije uspio ostvariti ljubavnu vezu, Dario je pronašao ljubav svog života zbog koje se iz Like preselio u Dalmaciju.

"Samo posao, kuća, žena, djeca i tako u krug. Nekad odemo malo van i gledamo kako drugi ljudi večeraju jer nemamo za kruh i tako. Ma, šala! Sve je super. Ljubav kako koji dan, nekad bolje, nekad lošije. To ti je tako", rekao je Dario.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BRAK NA PRVU /

Dario iz 'Braka na prvu' zbog ljubavi se preselio u Dalmaciju

Image
BRAK NA PRVU /

Dario iz 'Braka na prvu' zbog ljubavi se preselio u Dalmaciju

Planira druženje s djevojkom

Što se tiče ljetnih planova, budući da su već na moru, nemaju planova za posebna putovanja.

"To djevojka sve planira, znam da idemo na neke koncerte. Na meni je da se pravim da uživam i kako je super. Šalim se, naravno", rekao je Dario.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, sretan je i zadovoljan sa svojim životom iako je nakon showa ponovno planirao otići raditi u London. No, vrlo se brzo predomislio i to mu je otvorilo neka nova vrata. Fotke s djevojkom često objavljuje na društvenim mrežama, a obožavatelji im komentiraju koliko su lijepi zajedno, pa tako i Darijeva bivša supruga Petra Meštrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prekrasni", komentirala je Petra, na što joj je Dario rekao hvala i pritom ju oslovio s bivša ženo. S obzirom na njihov kratak razgovor, čini se kako između bivših sudionika "Braka na prvu" nema zle krvi, a ubrzo nakon Darijeva komentara ga je Petra kroz šalu upozorila da će dobiti batina doma od djevojke ako ju nastavi oslovljavati s bivša ženo.

Podsjetimo da se s bivšom partnericom iz showa Petrom Meštrić susreo se ponovno na snimanju četvrte sezone ''Braka na prvu'' gdje su novim kandidatima dijelili ljubavne savjete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE OVAJ VIDEO: Dario iz 'Braka na prvu'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo