VJEČNA DJEVOJČICA / Borna Kotromanić se baš dobro provodi: Snimljena je kako se zaigrano brčka u bazenu...

Image
Foto: Instagram

Bivša supruga 'kralja mlijeka' ljeto provodi u Istri, a jučer se pohvalila kako uživa u poznatom Aqua Parku

26.7.2021.
7:04
Instagram
VOYO logo

Borna Kotromanić je jedna od najbogatijih Hrvatica, a tu titulu je stekla nakon razvoda od bivšeg "kralja mlijeka" i multimilijunaša Luke Rajića. Njihov razvod se spominje kao jedan od najskupljih u hrvatskoj javnosti, nakon kojega je Borni pripalo oko 40 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osebujna brineta je završila studij ekonomije, a kasnije se za modnu dizajnericu obrazovala na Central Saint Martins College of Design i Art u Londonu. Nije se obazirala na komentare da je samoprozvana životna savjetnica jer kaže da je obrazovanje iz područja psihoanalize stekla na Carl Gustav Jung institutu u Zürichu, a znanje je nadograđivala na američkom Harvardu i pariškom sveučilištu Sorbonne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon pola godine veze Rajić je Bornu zaprosio na njezin 25. rođendan. Vjenčali su se 1996. godine u Dubrovniku, a nakon sedam godina braka su se preselili u Ženevu. Ondje su sa svojom trojicom sinova živjeli u luksuznoj kući na Ženevskom jezeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neuspjeli poslovni pokušaji

Godine 2006. Borna se razvela od supruga i s djecom se preselila u Pariz. Ondje je upoznala poduzetnika Rona Halea, s kojim je pet godina bila u vezi i dobila sina Rafaela. Godine 2012. prekinula je s Haleom, kod kojeg joj je smetalo što nije dovoljno financijski samostalan niti ambiciozan. Zbog bivšeg dečka se našla na meti Interpola i francuske policije. Hale ju je optužio da je uzela dijete i bez njegova znanja ga odvela u Zagreb na praznike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U isto vrijeme Borna se odlučila okušati u modnim vodama pa je pokrenula modnu marku Borna & Fils. Odjevne predmete je prodavala u Parizu i Zagrebu, a kasnije je otvorila i trgovinu u Veneciji. Haljine s njezinim potpisom su stajale oko 5000 kuna, a u Zagrebu je odjeća i po nekoliko mjeseci stajala na vješalicama i uopće se nije prodavala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borna se nakon neuspjeha u modnom svijetu prozvala životnom savjetnicom. Prigrlila je teoriju o snazi volje pa je o tome snimila i video koji je objavila na internetu. Kao životna savjetnica je pokušala djelovati kroz projekt koji je nazvala "Razgovori s Bogom". Tvrdila je da može pomoći ljudima u postizanju osobnih ciljeva i potrazi za vlastitim identitetom. Sat razgovora je naplaćivala 1000 kuna, a za osobe slabijeg imovinskog stanja sat je iznosio 50 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljeto provodi u Istri

Deset godina nakon razvoda od Luke Rajića, odlučila je promijeniti prezime. Jedno vrijeme je na društvenim mrežama koristila majčino djevojačko prezime Banović, a nakon toga je objavila sliku dokumenta iz kojeg se vidjelo da je njezino novo prezime Kotromanić. Nitko iz obitelji nije nosio to prezime, a izvori bliski Borni su otkrili da je to prezime odabrala u skladu sa svojom životnom filozofijom koja glasi "biti u svemu svoja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U novije vrijeme Borna privlači pozornost svojim hrabrim odjevnim kombinacijama, koje isfurava na zagrebačkim ulicama i na javnim događanjima.

Image
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Borna Kotromanić

Borna trenutno uživa na ljetovanju u Istri, a sa svojim je pratiteljima na Instagramu jučer podijelila nekoliko fotografija i video iz Aqua Parka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidimo da se jako dobro zabavljala u bazenima, a pohvalila se i zavidnom linijom u zlatnom bikiniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo