TEMPERATURE UGODNE / Vrijeme i dalje promjenjivo. Dan će biti sunčan s povremenom naoblakom i kišom

Puhat će slab do umjeren jugozapadnjak, na moru i zapadnjak, a onda prema kraju dana okreće na jugo i jača. Temperatura većinom od 14 do 19 stupnjeva

4.11.2023.
7:10
VOYO logo

Idućih sati u unutrašnjosti djelomice sunčano s promjenjivom naoblakom, a uz obalu i u gorju povremena kiša, poslijepodne sve rjeđa. Navečer sa zapada novo jače naoblačenje, kiše će biti ponajprije na sjevernom Jadranu, lokalno i obilne. Puhat će slab do umjeren jugozapadnjak, na moru i zapadnjak, a onda prema kraju dana okreće na jugo i jača. Temperatura većinom od 14 do 19.

IDUĆIH DANA NA KOPNU

U nedjelju novo jače naoblačenje s kišom i pljuskovima, lokalno je moguće i obilna oborina, a i južina će opet pojačati. U ponedjeljak stabilnije i sunčanije, ali već od utorka opet češća kiša. Temperatura i dalje ostaje iznad prosjeka, jedino će jutra u drugom dijelu tjedna biti svježija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IDUĆIH DANA NA MORU

Na Jadranu u nedjelju vrlo nestabilno i vrlo vjetrovito – puhat će jako i olujno jugo, mjestimice s orkanskim udarima, a lokalno će biti i izraženijih nevremena. U novom tjednu kiša manje izražena, ali padat će gotovo svaki dan. Uz južinu temperatura i idućih dana viša od očekivane za prvu dekadu studenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo