OGLAS

siječanjska toplina / Toplo sve do sredine idućeg tjedna. U subotu mala promjena, na moru će pojačati jugo

U Dalmaciji danas dvije slike - na jugu barem djelomice sunčano, dok će prema sjeveru biti sve oblačnije, ali uglavnom suho

5.1.2023.
7:10
VOYO logo

Danas je u našoj blizini oslabljeni poremećaj uz koji je nešto oblačnije, ali već sutra uz greben povratak vedrine.

ČETVRTAK

Prijepodne u većini predjela promjenjivo sa sunčanim razdobljima, a većinom oblačno na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana te u gorju gdje će ponegdje pasti i vrlo malo kiše. Puhat će slab do umjeren, u gorju povremeno i jak jugozapadnjak, a u Dalmaciji sjeverozapadnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U središnjim i sjeverozapadnim predjelima i u nastavku dana promjenjivo sa sunčanim razdobljima, suho te i dalje toplo. Puhat će slab do umjeren jugozapadnjak, a temperatura između 12 i 15 stupnjeva.

U Slavoniji, Baranji i Srijemu sunčana razdoblja, a uz južinu ostaje toplo s temperaturom oko 12, 13 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Dalmaciji dvije slike - na jugu barem djelomice sunčano, dok će prema sjeveru biti sve oblačnije, ali uglavnom suho. Slab do umjeren sjeverozapadnjak će do kraja dana oslabjeti, a temperatura i ovdje iznad prosjeka.

Poslijepodne na sjevernom Jadranu i u gorju pretežno oblačno, a slabe kiše će biti tek ponegdje oko Velebita. U gorju umjeren jugozapadnjak, a na moru uglavnom bez vjetra. Ostaje toplo, uz obalu ipak malo manje, većinom oko 12, a u gorju oko 10, 11 °C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IDUĆIH DANA NA KOPNU

Većih promjena na polju temperature nema ni idućih dana pa sve do sredine idućeg tjedna ostajemo u ovoj toplini. Malo manje toplo tek u subotu, ali i dalje danju oko 10 stupnjeva, dok će već u nedjelju opet biti i oko 15. U petak i subotu većinom sunčano, ujutro s maglom i nešto svježije, a zatim u nedjelju porast naoblake, dok će kiše biti ponajprije početkom novog tjedna.

IDUĆIH DANA NA MORU

Promjena nema ni na Jadranu, barem ne do nedjelje, na sjevernom dijelu već u subotu malo kiše, a u petak posvuda većinom sunčano. Od nedjelje ćemo zakoračiti u nestabilnije razdoblje, bit će kiše, lokalno obilne, a pojačat će i jugo. Temperatura ostaje iznad prosjeka pa će i idućih dana dnevna biti oko 15 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Dosje Jarak
Brak na prvu
Poseta
Obiteljske tajne
default_cta
Love Island: All stars
Bicemo prvaci sveta
San snova
Pakao pod morem
Južni vetar
default_cta
Minari
Priča o čarobnjaku
Bohemian Rhapsody
Ljubavna zamka
John wick 2
default_cta
VOYO logo