POSTUPNI PORAST NAOBLAKE / Novi tjedan započinjemo kišom i pljuskovima. Iskoristite zato ovu sunčanu nedjelju

U ponedjeljak i utorak u cijeloj zemlji umjereno ili pretežno oblačno s kišom ili pljuskovima s grmljavinom, lokalno i obilnim oborinama. Od sredine tjedna sunčanije i stabilnije

23.4.2023.
7:10
VOYO logo

Danas slabi utjecaj anticiklone, sa zapada će stizati oblaci, krajem dana će lokalno pasti i malo kiše.

NEDJELJA

Danas pretežno sunčano, osobito u Dalmaciji i Slavoniji, zatim će se sa zapada od sredine dana, a još više navečer skupljati sve više oblaka, rijetko će pasti i malo kiše ili poneki kraći pljusak. Zapuhat će južina, u početku slaba do umjerena, poslijepodne u gorju i jaka, a prema kraju dana i na moru sve jača. Bit će toplo uz temperaturu između 20 i 24 stupnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U NOVOM TJEDNU

U novom tjednu će nam opet trebati kišobrani. U ponedjeljak i utorak u cijeloj zemlji umjereno ili pretežno oblačno s kišom ili pljuskovima s grmljavinom, lokalno i obilnim oborinama. Od sredine tjedna sunčanije i stabilnije. Puhat će umjeren, mjestimice i jak jugozapadnjak, a uz obalu jako i olujno jugo. Jugo će već krajem ponedjeljka oslabjeti i okrenuti na vjetar sa sjevera, na sjevernom Jadranu buru koja će u srijedu puhati duž cijele obale. Još u ponedjeljak uz južinu toplo, a onda će sa sjevercem stizati i hladniji zrak pa će malo osvježiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo