PLJUSKOVI S GRMLJAVINOM / Danas tijekom dana svježije, osobito u unutrašnjosti. Do daljnjeg nestabilno razdoblje

Na Jadranu idućih dana promjenjivo i nestabilno s kišom i pljuskovima koji će u nedjelju biti izraženi duž cijele obale, a u ponedjeljak na sjevernom dijelu. Tijekom subote će jugo jačati, već u novom tjednu oslabjeti, a temperatura se neće previše mijenjati

11.5.2023.
7:10
VOYO logo

Pod utjecajem ciklone i idućih dana ostaje promjenjivo ili pretežno oblačno s povremenom kišom, mjestimice i izraženim pljuskovima.

ČETVRTAK

Prijepodne u većini predjela pretežno oblačno s kišom, obilnijom i izraženijom na Jadranu i predjelima uz njega gdje su mogući i pljuskovi s grmljavinom. Poslijepodne na Jadranu kraća sunčana razdoblja, ali posvuda će i dalje biti povremenih oborina. Puhat će slab do umjeren sjeveroistočnjak, u Slavoniji na udare jak istočnjak, a u Dalmaciji umjereno i jako jugo, dok će pod Velebitom bura okrenuti na jugozapadnjak. Tijekom dana svježije, osobito u unutrašnjosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IDUĆIH DANA NA KOPNU

Do kraja ovog, ali i početkom idućeg tjedna ostaje promjenjivo ili pretežno oblačno s kišom i pljuskovima koji će osobito izraženi biti u nedjelju, kada je u cijeloj zemlji moguća obilna oborina. Što se vikenda tiče najmanje kiše će pasti tijekom subote, a slabija će biti i početkom novog tjedna. Temperatura bez veće promjene, od ponedjeljka u porastu.

IDUĆIH DANA NA MORU

Na Jadranu idućih dana promjenjivo i nestabilno s kišom i pljuskovima koji će u nedjelju biti izraženi duž cijele obale, a u ponedjeljak na sjevernom dijelu. Tijekom subote će jugo jačati, već u novom tjednu oslabjeti, a temperatura se neće previše mijenjati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo