OGLAS

PROGNOZA DORIANA RIBARIĆA / Danas sunčano i uglavnom suho s temperaturom oko 20 stupnjeva Celzijevih: Iduća dva dana nestabilnija i nešto hladnija

U četvrtak i petak bura i tramontana mogu imati jake, pod Velebitom i olujne udare, ali vikend, čini se, mirniji i još malo topliji

25.4.2022.
7:10
VOYO logo

Atmosferski tlak nam raste, ali prave stabilizacije još nema. Ona će uslijediti tek od četvrtka, a do tada će nad nama kružiti povremeno vlažan i nestabilan zrak, osobito u srijedu.

PONEDJELJAK

Kiša koja je u noći počela na Jadranu, područjima uz njega te na krajnjem istoku zemlje, već tijekom jutra će uglavnom prestajati. Prijepodne tako ubrzo barem djelomice sunčano te uglavnom suho, ali nešto više oblaka će se još zadržavati na širem riječkom području. Umjereno jugo i jugozapadni vjetar postupno slabe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslijepodne u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj ostaje djelomice sunčano i uglavnom suho, tek možda uz malu mogućnost za lokalno kratkotrajni pljusak na krajnjem sjeveru i uz granicu s Mađarskom. Puhat će slab do umjeren jugozapadnjak, a temperatura se neće odviše mijenjati. Bit će oko 20 °C, no činit će se čak malo toplije.

Slično i u Slavoniji, Baranji i Srijemu. Izmjena sunca i oblaka te uglavnom suho. Vjetar slab do umjeren zapadni, a bit će opet između 20 i 22 °C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviše sunca sutra u Dalmaciji, no ponegdje u zaobalju još iz kojeg zaostalog oblaka može pasti koja kap kiše. Vjetar uglavnom slab, a bit će i malo toplije.

Na sjevernom Jadranu i dalje pretežno oblačno, osobito na širem riječkom području gdje je još uvijek izgledna povremena kiša ili kakav pljusak. Jugo slabo do umjereno, a temperatura između 16 i 19 °C, malo niže višem gorju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IDUĆIH DANA NA KOPNU

Slijede dva sve oblačnija dana uz opet sve češću kišu, osobito u tmurniju srijedu kada će uz sjeverac prolazno i osvježiti. No, od četvrtka slijedi razvedravanje, a zatim sunčaniji i topliji ostatak tjedna.

IDUĆIH DANA NA MORU

Na Jadranu će tek na sjevernom dijelu u početku biti još nešto više oblaka, rijetko uz malo kiše. Potkraj srijede će zapuhati bura, ali donijeti posvuda stabilnije i sunčanije prilike. Ipak, u četvrtak i petak bura i tramontana mogu imati jake, pod Velebitom i olujne udare, ali vikend, čini se, mirniji i još malo topliji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Dosje Jarak
Hell's kitchen
Obiteljske tajne
Prevarantice
default_cta
Poseta
Love Island: All stars
Bicemo prvaci sveta
San snova
Pakao pod morem
default_cta
U klinču
Tjelesna straža
Korgi
Megadance
Maša i medvjed
default_cta
Ljubavna zamka
John wick 2
VOYO logo